Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473634 alkalommal)

Nem elérhető moe

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #510 Dátum: 2012. Január 14. - 22:41:59 »
Hát egen.. ez a fa tégely a legdrágább része a mókának, de ,,csak,, egyszer kell megvenni.. bár nagyrészt gondolom nem kompatibiliesk egymással a különböző márkák.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #511 Dátum: 2012. Január 14. - 22:47:45 »
Megnéztem, fatégely még mindig connaught-tól a legolcsóbb, és ráadásul ott vagy 5 féle van.

http://connaughtshaving.com/shwb.html

Kompatibilitás: Vannak a lencse formájú keményszappanok (Trumper, Taylor, Harris, stb...), azokhoz olyan tartó kell, és vannak a henger alakúak (Mitchell/Kent, Colonel Conk nagy, Mama Bear), azokhoz meg olyan... Ráadásul ezekből van kicsi méret is (Mühle/Merkur/Edwin Jagger=egycég; Colonel Conk kicsi), azokhoz meg kistartó kell :)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Gorila

• Törzstag
    • Borotváim (egy részük)
« Válasz #512 Dátum: 2012. Január 14. - 22:55:23 »
És a "lencse formájúakból" is van legalább kétféle:
1. T&H, Trumper stb. - ezeket bele lehet gyömöszölni egymás tartójába
2. Harris - ez kisebb átmérőjű, és magasabb

Csak hogy egyszerű legyen az élet... :)

Nem elérhető moe

• Törzstag
« Válasz #513 Dátum: 2012. Január 14. - 23:11:51 »
Ha már 6 fontot adok érte, akkor bele fog férni  ;D Köszi a tippet, ezek szerintem jók is lennének..

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #514 Dátum: 2012. Január 14. - 23:36:31 »
A connaught-osba belefér a Mühle, próbáltam.

Ha már 6 fontot adok érte, akkor bele fog férni  ;D Köszi a tippet, ezek szerintem jók is lennének..
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #515 Dátum: 2012. Január 18. - 14:02:33 »
Valaki már vásárolt innen?:http://razoremporium.com
Mi a tapasztalat?
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #516 Dátum: 2012. Január 22. - 10:02:41 »
Sziasztok!

Ismeri valaki ezt a boltot?

http://www.addel.hu/APR%C3%93CIKKEK/borotv%C3%A1k,%20borotv%C3%A1lkoz%C3%B3%20eszk%C3%B6z%C3%B6k/borotvapenge-id99855

Ha jól látom (az eléggé homályos képet) 10 db-os Feather Hi-Stainless-t kínálnak 159 Ft-os áron, ami azért valljuk be nem is rossz. Főleg, ha nem kínai "replica".
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető levee

• Új tag
  • *
« Válasz #517 Dátum: 2012. Január 22. - 11:30:56 »
Sziasztok!

Ismeri valaki ezt a boltot?

http://www.addel.hu/APR%C3%93CIKKEK/borotv%C3%A1k,%20borotv%C3%A1lkoz%C3%B3%20eszk%C3%B6z%C3%B6k/borotvapenge-id99855

Ha jól látom (az eléggé homályos képet) 10 db-os Feather Hi-Stainless-t kínálnak 159 Ft-os áron, ami azért valljuk be nem is rossz. Főleg, ha nem kínai "replica".

Ha tényleg Feather, akkor az nagyon meglepő és jó hír (főleg, hogy az Auchanban 200 ft körülért szoktam venni Wilkinsont). Bár őszintén szólva kétségeim vannak felőle. :)

Nem elérhető spiska

• Törzstag
« Válasz #518 Dátum: 2012. Január 23. - 06:11:13 »
Esetleg ha érdekel valakit, a Te English Shaving- nél február 8-ig ingyenesen postáznak mindent. Leveleztem velük, a megrendelésnél még szerepel a postaköltség, de a fizetésnél már nem.  :borz2:

http://www.theenglishshavingcompany.com/
... talán talán, talán nem ...

Nem elérhető spiska

• Törzstag
« Válasz #519 Dátum: 2012. Január 23. - 06:45:36 »
Csak a lehetőséget osztottam meg, mindenki maga dönti el, hogy él-e vele. Én pl szappanokat veszek valószínűleg, mert azok majdnem annyiba kerülnek mint alapesetben maga a postaköltség.  ::) De aki egyből a legdrágább dolgot nézi ki az üzletből...
... talán talán, talán nem ...

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #520 Dátum: 2012. Január 23. - 07:49:48 »
Hát én megpróbálom elérni a webshopot Feather penge ügyben (van telefonszám). Esetleg érdekel valakit még, ha tényleg Feather, egy próbára, hogy spóroljunk a postaköltségen?
Jó hír a BIC pengét keresőknek, hogy a Vaterán van fenn BIC penge, nevetséges áron. De azért azt vegyük figyelembe, hogy Sic licitál rá, szerintem ne hajtsuk fel az árat. Esetleg vele boltolhatunk  ;)

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #521 Dátum: 2012. Január 23. - 11:46:37 »
Magyar módra átk...s volt az addel-es webes bolt. Beszéltem a hölggyel, aki azt sem tudta, hogy mi az pontosan, ami raktáron van, de az biztos, hogy valami orosz penge. Azért az egy kicsit más, mint a képen látható Feather...

Nem elérhető pintadam

• Törzstag
« Válasz #522 Dátum: 2012. Január 23. - 12:45:42 »
Magyar módra átk...s volt az addel-es webes bolt. Beszéltem a hölggyel, aki azt sem tudta, hogy mi az pontosan, ami raktáron van, de az biztos, hogy valami orosz penge. Azért az egy kicsit más, mint a képen látható Feather...
pont ezt akartam írni, hogy nem írták sehol hogy feather penge, a képet is valószínűleg guglizták, aztán az első találatot kitették, hogy hát ez is olyan (műanyagdobozos), de mégse. Azért ez valljuk be túl szép lett volna, hogy igaz legyen :)

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #523 Dátum: 2012. Január 23. - 15:03:44 »
Gyanús volt nekem is a túl szép ár, de egy telefont megért. Mindenesetre bánatomban vettem a sebajon 50 db Feathernek látszó pengét kemény 16 dollárért, ingyen postával. Remélem Thaiföldön nem szokás az, ami nálunk igen. Ha kellene valakinek 1-2 doboz (5 db-os) Hi-Stainless, eresszen privát drótpostát, megbeszéljük.

Nem elérhető levee

• Új tag
  • *
« Válasz #524 Dátum: 2012. Január 23. - 16:04:46 »
Gyanús volt nekem is a túl szép ár, de egy telefont megért. Mindenesetre bánatomban vettem a sebajon 50 db Feathernek látszó pengét kemény 16 dollárért, ingyen postával. Remélem Thaiföldön nem szokás az, ami nálunk igen. Ha kellene valakinek 1-2 doboz (5 db-os) Hi-Stainless, eresszen privát drótpostát, megbeszéljük.

Nyugi, elvileg nem szokás, én is Thaiföldről vettem a Feather Popularomat, eredeti volt. Nem tudom ki a seller, de ha Hairlights4U, akkor megbízhatsz bennük.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici