Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473693 alkalommal)

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #540 Dátum: 2012. Február 08. - 22:02:59 »
Ha sok fajta fát szeretnél, nem pallónyi méretben, akkor marad az edelholzwerkauf.  
A Zatiknak  az a baja, hogy rengeteg egzótájuk van, de nincs mindegyikből u.n.hobby fa.
Bár a hobby fa méretek is sokszor nagyok nekünk. Néha vágnak kisebb darabokat, de arra
hónapokat kell várni.

Ha nincs szalagfűrészed, akkor edelholznál keresd a saw cut weneers kategóriát, ahol kizárólag
3 mm vastag vágott anyagok vannak.

A 2×2 meg úgy is négy lesz, mert vagy itthon veszel meg pár darab böszme nagy hobby fa darabot, sok pénzért
amiből aztán életed végéig készíthetsz nyelet, vagy rendelsz az edelmestertől nagyon sok fajta faanyagot
szintén nem aprópénzért, de elképesztő választékból lesz 2-3 késre való anyagod....

Ja és hihetetlenül rendes fickó. Rendeltünk tuja gyökeret, de 1 cm-el kisebb volt az egyik befoglaló mérete az oldalon
feltüntetettnél, így küldött 2 darabot abból a méretből, és Ő kért elnézést....

salmo
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #541 Dátum: 2012. Február 08. - 22:05:09 »
Ez nagyon kedves gesztus tőled, Salmo. Azért én szívesen fizetnék érte. Ezek már lap, vagy lapjában is vágni kell?

Ez már lap, a mérete:  450*60*4 mm

"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #542 Dátum: 2012. Február 08. - 22:13:49 »
Ez már lap, a mérete:  450*60*4 mm

Köszi a gyors infókat.
Megvárom Sanyi válaszát a vágás ügyben. A wenge lap ügyben pedig még lehet, hogy keresni foglak.  ;D

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #543 Dátum: 2012. Február 23. - 18:09:09 »
Kb 10 napja futottam bele ebbe a boltba borotválkozási cuccok utáni kutakodás közben.

http://www.theportugalonlineshop.com/index.php?route=common/home

Mivel még nem vásároltam tőlük, így az általam szokásos menetet követtem: csináltam egy próbavásárlást uszkve 20 euro erejéig. Általában hasonló összeggel szoktam tesztelni az ismeretlen cégeket, mert ha netán bukta van, akkor ezt még nem érzi meg a költségvetés. :)

A rendelést 15-én adtam fel, a cuccot 17-én postázták és ma landolt a házunknál, tehát 6 nap alatt ért ide, ami szerintem jónak mondható.
Az üzlet a rendelésem esetében nem folytatott semmiféle kommunikációt, szimplán tették a dolgukat. Tehát sem a rendelés-felvételről, sem a fizetés teljesüléséről, sem a postázásról nem küldtek semmi infót. Max a weblapon láttam azt a tényt, hogy shipped.
De szerencsére nem sokáig kellett várni, a korrekt dobozka megérkezett. Minden benne volt, amit kértem.

Ezennel ajánlanám a céget.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #544 Dátum: 2012. Február 23. - 21:40:16 »
Jövő héten letesztelem őket, a levendulás cuccuk érdekel.
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető Tojásleves

• Új tag
  • *
« Válasz #545 Dátum: 2012. Február 26. - 15:22:59 »
Üdv Urak!

Jó rég jártam itt, de gondoltam ezt megosztom Veletek!
Tegnap futkároztam a városban (Dublin) és elmentem egy ilyen mellett. Sajna csak mobilos fotót tudtam csinálni, azt is lóhalálában, de alkalom adtán bemegyek az üzletbe is.

a képen látható borotvák 800 Eurót kóstálnak persze darabja.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #546 Dátum: 2012. Február 26. - 15:37:15 »
Jövő héten letesztelem őket, a levendulás cuccuk érdekel.

Biztos az íbéj hatása (fídbek ugye), de én a csomag megérkezte után erisztettem egy levelet nekik, hogy itt a pakk. Elég gyorsan válaszoltak is, hogy örülnek annak, hogy megérkezett.
Ha a cégnek lenne igénye a visszajelzésre, valami gombot beépíthetnének valahová...
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #547 Dátum: 2012. Február 26. - 20:40:18 »
Tegnap futkároztam a városban (Dublin) és elmentem egy ilyen mellett.
Az EM-ben is van hasonló... ha jól emlékszem 120e körül.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #548 Dátum: 2012. Február 29. - 10:45:32 »
Ma akadt egy kis szabadidőm, gondoltam átugrok Párkányba megnézni milyen most a felhozatal borotválkozás témakörében odaát.
Persze előbb benéztem az esztergomi piacra az ócskáshoz, hátha van valami ontopik cucca (de nem volt).

Az Aquario-ban kezdtem, a 101 drogériában. Nagy általánosságban a DM-hez vagy Rossmannhoz hasonlatos, kivéve hogy itt lehet kapni tégelyes Barbus krémet valami 2,59 euroért, valamint Pitralon aftert, ezt meg valami kőkemény 1,59-ért mérik. Nosza vettem is mindjárt mindkettőből. A Pitralon nem kedveli a fekve szállítást mert csak a kis műanyag dugesz tarja bent a lét az üvegben, az meg nem zár tökletesen, ezért állítva ajánlatos elhelyezni.
Ezen kívül ami még érdekelt az egy általam nem ismert Bi ES nevű after volt, ami Lengyel termék és kinézetre hasonlított a La Rive Cabana termékre, árban viszont kedvezőbb volt annál, mert ez is valami 2,60 körül mozgott. Volt belőle 2 fajta is. Ha elfogy a Cabana, akkor megpróbálok egyet.
Ezen kívül pedig a Cuba original aftert nézegettem még, ami 5,2 körül mozgott (a felirat szerint Made in France), de lassan rám száradnak itthon a dolgok, úgyhogy vásárlásba nem bocsátkoztam.

Viszont DE blédből rosszul álltak mert csak Gilette és Wilkinson volt, ezért penge ügyben elballagtam a Fő téren található Azur illatszerbe.
Itt Astra pengéből két félét találtam: kéket és fos-zöldet. Állítólag utóbbi az erősebb, ez az árán is látszott. Az olcsóbb 0,81 cent volt, a drágábbik kerek 1 euro. Hoztam mindkettőből, ha már ott voltam.
Megjegyzem ebben a boltban is volt Barbus, viszont amit nagyon szerettem volna, a Pitralon tégelyes borotvaszappant, nos azt itt sem találtam. Az eladó szerint már nem gyártják (persze ez nem biztos).
Borotvákra is rákérdeztem, de csak műanyagok voltak. 2 típus volt, az egyiknek a nevére sem emlékszem, a másik Lord volt, 1,6 euroért.

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #549 Dátum: 2012. Március 01. - 11:03:09 »
Valaki rendelt már tőlük?

http://www.muehle-shaving.com/
Kiváncsi lennék,hogy mekkora posta kts.-el dolgozhatnak.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #550 Dátum: 2012. Március 01. - 11:05:28 »
Én már rendeltem, ha kell megnézem.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #551 Dátum: 2012. Március 01. - 11:11:53 »
Még várok egy vele,de azért köszönöm..Holnap Pesten leszek,ha lesz időm beugrok a Neroliba és majd utána döntök.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #552 Dátum: 2012. Március 01. - 11:41:00 »
Úgy emlékszem 7.5 euro volt a posta.

Valaki rendelt már tőlük?

http://www.muehle-shaving.com/
Kiváncsi lennék,hogy mekkora posta kts.-el dolgozhatnak.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #553 Dátum: 2012. Március 01. - 11:47:05 »
Jól emlékszel Ákos, annyi. Megtaláltam az én számlámat is.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #554 Dátum: 2012. Március 01. - 12:14:35 »
Lehetne kicsit olcsóbb is  ???

Jól emlékszel Ákos, annyi. Megtaláltam az én számlámat is.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici