Mindkettő jól működik, lényegi különbség nem nagyon van közöttük. 3x olyan vastagok a pro kövek, kicsit keményebbek, kicsit lassabban kopnak, kicsivel szebb karcokat hagynak, és kicsivel lassabbak. De ezeket csak akkor veszi észre az ember ha nagyon figyel mikroszkóp alatt
Használatban szerintem közel ugyanaz a kettő.
A GS annyiban más hogy ugyanazért a pénzért harmadannyi követ kapsz, vagy kicsit olcsóbban néha. Mivel vékony, ezért árulnak hozzá külön tartót, külön állványt, persze aranyárban, és külön síkolót, szintén aranyárban. Jóval több finomságban gyártják, hogy minél többet tudj venni, nekem nagyon úgy tűnik hogy leginkább a pénztárcád megfelelő kiürítése céljából lett ilyen ez a termékcsalád amilyen. Az árukba bőven belefér hogy 1.5x vagy 2x ilyen vastagok legyenek, de az úgy már nem lenne buli
Nekem a legnagyobb előnyük az lenne hogy pici helyen elfér sok kő, és az 1k kőtől felfele szerintem emberi használattal mindegyik tovább fog tartani mint te, még 5mm-es vastagsággal is. Ha a helyszükségletüket nem figyeljük, akkor szerintem a pro kövek hosszútávra, és nagyon intenzív használatra jobbak, de csak akkor ha késeket és szerszámokat is élezel. Borotvákkal szerintem se a GS, se a Pro vonalnál nem kell attól tartani hogy bármelyik köved is elkopik addig amíg még élsz.