Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473742 alkalommal)

Nem elérhető kazam

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #570 Dátum: 2012. Május 11. - 14:52:49 »
Nem védeni akartam, csak közöltem a tényállást, hogy tudd mire számíts. Ezért mondom hogy ne aggódj, meg fog jönni.

Nem mondom hogy ez a helyes hozzáállás, annó engem is felbaszott rendesen. Attól függetlenül mennyit járt a szám akkor, van amit ma is tőle vennék meg, van amit nem. A 3db Shaptonomat vagy 15%-al drágábban meg tudtam volna venni mástól is, ha nincs rajta áfa akkor az nem sok, azokat így utólag már inkább máshonnan vettem volna. De pl. az 1k Choserámat 75$-ért kaptam tőle kézhez, ez abban az időben akárhonnan máshonnan olyan 130$ lett volna, azt ma is tőle venném, és valszeg a 400-as Choserát is tőle fogom, mert egyszerűen nincs más értelmes alternatíva jó áron. Ha 10-15%-al több pénzért lenne más, akkor máshonnan venném, ez biztos :)

Erről mi a véleményed?

http://www.fine-tools.com/naniwa-chosera.html

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #571 Dátum: 2012. Május 11. - 15:03:46 »
Köszi a tippet, őket sosem nézem mert eléggé drágák, viszont úgy nézem valami miatt Chosera kövekből eléggé kompetitívek az áraik. 14-17 euró a posta súlytól függően, nem tűnik rossznak. Sok jót hallottam már róluk külföldi fórumokon, lehet valami mással egyetemben onnan veszem majd a 400-ast, a 10.000-hez sajnos még eléggé sokat kell győzködnöm magam  ;D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #572 Dátum: 2012. Május 11. - 15:06:42 »
Köszi a tippet, őket sosem nézem mert eléggé drágák, viszont úgy nézem valami miatt Chosera kövekből eléggé kompetitívek az áraik. 14-17 euró a posta súlytól függően, nem tűnik rossznak. Sok jót hallottam már róluk külföldi fórumokon, lehet valami mással egyetemben onnan veszem majd a 400-ast, a 10.000-hez sajnos még eléggé sokat kell győzködnöm magam  ;D

Az a posta DHL

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #573 Dátum: 2012. Május 11. - 15:13:58 »
Az a posta DHL

Annál van olcsóbb is? 12 euróért láttam hogy van utánvét, de mivel nem tudom az hogyan működik, ezért tuti ráfizetném azt a 2-5 eurót pluszba a DHL-re.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #574 Dátum: 2012. Május 18. - 10:26:15 »
Megérkezett a cucc tegnap a http://www.metalmaster-ww.com -ról. A 18.-ai fizetést követően 30.-án adta postára. Levelekre nem válaszolt.
FBP szorítok hogy megérkezzen a nortonod mert akkor esélyem van a Sanyiéra.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #575 Dátum: 2012. Május 18. - 10:57:22 »
Nem hinném, hogy 2.5 hónap után megérkezne...

Lehet, hogy a vámosok szórakoznak. Nekem 40 nap után került elő az USA-ból rendelt pamacs.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #576 Dátum: 2012. Május 18. - 11:03:45 »
Megérkezett a cucc tegnap a http://www.metalmaster-ww.com -ról. A 18.-ai fizetést követően 30.-án adta postára. Levelekre nem válaszolt.

Mit rendeltél te onnan hogy kell még mellé egy Norton is? :)

Én azt hittem 5-8k Naniwákat vettél onnan.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #577 Dátum: 2012. Május 18. - 11:13:22 »
Náluk elvileg nincs. Két útvonalon is le lett ellenőrizve (egyik a normál, másik a magyaros  :crazy:) eredménytelenül...bár ez alig 2 hete történt.
40 napig volt a vámosoknál, vagy összvissz 40 nap volt míg az USA-ból hozzád elért? Mert én szumma ~70 napnál járok.

kb. 15 napot csücsült a vámosoknál, értesíteni persze csesztek. Kb. 4-5 telefonhívás után hirtelen megkerült. addig tagadtak, mint a bekerített partizán.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #578 Dátum: 2012. Május 18. - 11:14:11 »
Mit rendeltél te onnan hogy kell még mellé egy Norton is? :)

Én azt hittem 5-8k Naniwákat vettél onnan.

1500-as Shapton-t. Ezzel meg a gyémánt pasztákkal már számomra használható élt tudok előállítani. De macerás. Pasztázni csak a finisnél szeretnék.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #579 Dátum: 2012. Május 18. - 14:10:56 »

Lehet, hogy még be fog kerülni a rendszerbe még egy Norton  ;)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #580 Dátum: 2012. Május 18. - 14:14:23 »
1500-as Shapton-t. Ezzel meg a gyémánt pasztákkal már számomra használható élt tudok előállítani. De macerás. Pasztázni csak a finisnél szeretnék.

Pont ezért hagytam én is abba a pasztás mókát. Nagyolni az 1500-as Shapton pro nagyon jó vétel volt, a legjobbak között tartják számon.

FBP: A pro vonalban van 1500-as is, GS-ben csak 1-2k van.

GS: 120, 220, 320, 500, 1k, 2k, 3k, 4k, 6k, 8k, 10k, 16k, 30k
Pro: 120, 220, 320, 1k, 1.5k, 2k, 5k, 8k, 12/15k, 30k

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #581 Dátum: 2012. Május 18. - 14:15:23 »
Lehet, hogy még be fog kerülni a rendszerbe még egy Norton  ;)

Beállok 1.-nek a sorba.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #582 Dátum: 2012. Május 18. - 14:27:07 »
Pont ezért hagytam én is abba a pasztás mókát. Nagyolni az 1500-as Shapton pro nagyon jó vétel volt, a legjobbak között tartják számon.

FBP: A pro vonalban van 1500-as is, GS-ben csak 1-2k van.

GS: 120, 220, 320, 500, 1k, 2k, 3k, 4k, 6k, 8k, 10k, 16k, 30k
Pro: 120, 220, 320, 1k, 1.5k, 2k, 5k, 8k, 12/15k, 30k

Mi a különbség a Pro és a GS között?

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #583 Dátum: 2012. Május 18. - 16:34:23 »
Mindkettő jól működik, lényegi különbség nem nagyon van közöttük. 3x olyan vastagok a pro kövek, kicsit keményebbek, kicsit lassabban kopnak, kicsivel szebb karcokat hagynak, és kicsivel lassabbak. De ezeket csak akkor veszi észre az ember ha nagyon figyel mikroszkóp alatt  ;D Használatban szerintem közel ugyanaz a kettő.

A GS annyiban más hogy ugyanazért a pénzért harmadannyi követ kapsz, vagy kicsit olcsóbban néha. Mivel vékony, ezért árulnak hozzá külön tartót, külön állványt, persze aranyárban, és külön síkolót, szintén aranyárban. Jóval több finomságban gyártják, hogy minél többet tudj venni, nekem nagyon úgy tűnik hogy leginkább a pénztárcád megfelelő kiürítése céljából lett ilyen ez a termékcsalád amilyen. Az árukba bőven belefér hogy 1.5x vagy 2x ilyen vastagok legyenek, de az úgy már nem lenne buli  :)

Nekem a legnagyobb előnyük az lenne hogy pici helyen elfér sok kő, és az 1k kőtől felfele szerintem emberi használattal mindegyik tovább fog tartani mint te, még 5mm-es vastagsággal is. Ha a helyszükségletüket nem figyeljük, akkor szerintem a pro kövek hosszútávra, és nagyon intenzív használatra jobbak, de csak akkor ha késeket és szerszámokat is élezel. Borotvákkal szerintem se a GS, se a Pro vonalnál nem kell attól tartani hogy bármelyik köved is elkopik addig amíg még élsz.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #584 Dátum: 2012. Május 18. - 20:49:04 »
Szakmai szövegtől még sosem hatódtam meg ennyire : )))
Nem tartunk valami sokáig...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici