Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473760 alkalommal)

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #585 Dátum: 2012. Május 18. - 23:29:33 »
Ha valakit érdekel egy Williams kés, itt a lehetőség:
http://straightrazorplace.com/classifieds/showproduct.php?product=14259&title=robert-williams-6-2f8-damascus&cat=3

biztos jó ez is  :evil: :evil: :evil: :crazy: :crazy: :crazy:

Azért ebbe az árba már beleférhetne az ingyéposta... :crazy: :crazy:
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #586 Dátum: 2012. Május 18. - 23:42:01 »
Mondjuk az azért nem gyenge hogy eltöri a pengét, és utána rézzel összetákol belőle egy ilyet, és eladja vagy egy ezresért. Így már meg tudom érteni hogy volt pofája FBP borotváját is eladni annyi hibával.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #587 Dátum: 2012. Május 19. - 00:13:27 »
Eltört, ebben a fórumban tárgyalták is:

http://www.theshavingroom.co.uk/forum/thread-13639.html

Letört a farok útközben, nem akarta kidobni, rakott rá rezet.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #588 Dátum: 2012. Május 19. - 10:32:28 »
Na, ez már tényleg durva... :(
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #589 Dátum: 2012. Május 23. - 23:05:45 »
The Vintage Scent is celebrating its 4th anniversary.

During the day of May 24th, all products will have a 20% off discount.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #590 Dátum: 2012. Május 24. - 17:36:45 »
Igen tőlük vettem még tavaly. Bruno, a tulaj mindig ír, ha ilyenje van.
Vigyázz, csak ma érvényes a -20%!
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #591 Dátum: 2012. Május 24. - 20:55:37 »
Így van, Portugália és olyan gyorsan van itt mint Angliából. Tehát, ha ma megrendelted, jövő héten péntekig megkapod.  ;)

(Bocs csak a Pamacsot kellett sétáltatnom.)  :crazy:

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #592 Dátum: 2012. Május 24. - 21:02:56 »
(Bocs csak a Pamacsot kellett sétáltatnom.)  :crazy:

Tényleg fáradt vagyok. Átvillant az agyamon, hogy mi a fenének mászkálsz Te az utcán egy borotvapamaccsal. Aztán beugrott egy fehér logósfülü... :crazy:
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #593 Dátum: 2012. Május 24. - 21:05:58 »
Éppen arra gondoltam, hogy Béla szintet ugrott a borotva "őrülettel", pamacsot sétáltat   :crazy:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #594 Dátum: 2012. Május 24. - 21:08:02 »
 :fetreng:

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #595 Dátum: 2012. Május 24. - 22:58:04 »
Azért most lehet, hogy az akció miatti a hirtelen sok postázni való miatt lesz egy pici csúszás, ez egy pici cég. ...de legalább a vámosok nem játszanak.  ;)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #596 Dátum: 2012. Május 24. - 23:08:26 »
Ahogy írod: Márványos érhatású akril. Olyan kicsit piszkos szürkés, mint a fotóimon. (A galériámban a SODT albumban találsz egy párat róla.)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #597 Dátum: 2012. Május 30. - 11:39:04 »
West Coast Shaving kupon kód:
BANDB

For BadgerandBlade.com members: 10% off Simpson, Muhle, DR Harris, HeadBlade, Gold Dachs, Norton and Lothantique
Valid from: 5/14/2010 - 12/31/2020    
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #598 Dátum: 2012. Május 31. - 08:56:36 »
Az első TGN-es tapasztalatomat szeretném megosztani veletek.

Kb. egy hónapja rendeltem, fizettem, megkaptam egy nyélnek való fadarabot és egy köteget.
A minőségével nem voltam maximálisan megelégedve, így reklamáltam (csatolt képekkel). Segítséggel tettem, mivel az angolom nincs azon a szinten, hogy szabatosan meg tudjam fogalmazni a mondandómat. Nagyjából arra számítottam, hogy kapok egy udvarias választ, amelyben sajnálják, de a képek nem feltétlenül a valóságot tükrözik, és ez ilyen....stb. Esetleg felajánlják, hogy visszautalnak néhány dollárt, és remélik, hogy továbbra is boldog vásárlójuk maradok...
Ezzel szemben válaszra sem méltattak. A létező összes email címükre írtam. Érdekes módon, amikor a rendeléskor kiderült, hogy a rendszerük nincs felkészítve az európai rendelésekre, így kevesebb díjat számít fel, Vanessa azonnal tudott kérni még öt dollárt, amit nyomban meg is kapott tőlem. Tehát a kapcsolat meg van, csak egy pöttyet egyoldalú.
Gondoltam a PayPal-os reklamálásra is, még 45 napon belül vagyok. Ez nem tudom, mennyire macerás, az idegen nyelvi korlátaim is visszatartanak.

A fadarab repedt középtájon (a képek nem igazán adják vissza). A mélységét nem ismerem, lehet, hogy kiadja, nem tudom.
A kötegen a ragasztó/gyanta jóval a beültetési határ fölé lóg több helyen. Megpróbáltam eltávolítani, csak a borz szőrök bánták.

Nem nagy dolog, néhány ezer forint, csak rossz szájíz. Egy udvarias, de semmit nem kompenzáló válasszal is "elégedett" lettem volna.
A véleményetekre lennék kíváncsi.

Szép napot!

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #599 Dátum: 2012. Május 31. - 09:20:08 »
Ezt meg tudom erősíteni én is, eddig 2x rendeltem onnan, és az elsőnél (pedig akkor sem 1 köteget rendeltünk) sikerült eltalálniuk a díjakat, a másodiknál én is így jártam, valami 4-5 dollárt még rá kellett dobni. Nekem/nekünk a megérkezett kötegekkel, nyélanyagokkal minőségi problémánk nem volt.

A valódi kérdésedre: Mindenképpen indíts paypal dispute-ot, azaz megbeszélést, vitát, ha nem reagálnak az írásos jelzésedre 2-3 munkanapon belül.

Tekintettel arra, hogy a fa repedt, a köteg pedig a használatot zavaróan igénytelen kivitelezésű, mindenképpen van keresnivalód. Nem azon problémázol, hogy a 22-es köteg 22,5 vagy 21,4, mert ezt ki is írják, és értelemszerűen belefér.

Z.

UI: Ha kell, szívesen segítek a szövegezésben, bár az én angoltudásom sem veri az egeket, de ehhez még épp elég.

...a rendeléskor kiderült, hogy a rendszerük nincs felkészítve az európai rendelésekre, így kevesebb díjat számít fel, Vanessa azonnal tudott kérni még öt dollárt, amit nyomban meg is kapott tőlem.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici