Lassú a csávó, nem nagyon válaszol emailekre, de megérkezik a cucc minden esetben. Van hogy kompromisszumot kell kötni azért hogy olcsó legyen.
Mikor rendelted? Nekem volt olyan hogy vagy 7 hét alatt jött meg rendelés után, de lehet még annál is később. Már úgy voltam vele hogy PayPal-hoz fordulok, majd másnap reggel megjött. Nem kell aggódnod, meg fog jönni a cuccod, már biztosan postán van. Én azt sejtem nem nagyon beszél angolul, amikor kaptam is tőle emailt akkor szerintem mással íratta meg
Ui: összeszámoltam, eddig kb 4 adagban rendeltem a következőket tőle: Naniwa SS 1k, 5k, 8k, 10k, Naniwa Chosera 1k, Shapton pro 2k, 5k, 12k, és mind megjött. Nem mondom hogy az időtartammal meg vagyok elégedve, de összeszámolva legalább 30-40%-al olcsóbban kaptam meg mindent mintha máshonnan vettem volna, és ebben még az sincs benne hogy egyik csomagomat sem vámolták. Sajnos nekem több az időm mint a pénzem, így inkább kivárom, mint hogy 30-40$-os postákkal vegyem meg az Usából, és utána még áfát is fizessek.