Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473710 alkalommal)

Nem elérhető snake

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #555 Dátum: 2012. Március 03. - 08:08:46 »
A közeljövőben tervezek néhány dolgot rendelni erről az oldalról:

http://webshop.total-shave.nl/epages/0808112.sf/en_GB/?ViewObjectID=567996

10 euró a szállítási díj, viszont még a hatodik doboz borotvaszappan kosárba tétele után is ennyit ír.
Rendelt már innen valaki valamit? Milyen mennyiségig 10 euró?

Talán a 2 kilós europack ez is?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #556 Dátum: 2012. Március 03. - 08:45:07 »
Be-Ne-Lux-ban nincs hagyományos posta, csak futárszolgálat.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #557 Dátum: 2012. Március 04. - 09:03:26 »
Horvátországban járva, megpróbáltam felmérni a helyzetet. Időhiány miatt csak két boltot tudtam kivesézni, egy Kaufland szupermarketet, és egy BIPA drogériát. Sajnos, DE ügyben katasztrofális a helyzet, penge csak a nálunk is kapható Wilkinson, (borotva)szappan nincs, krémből is csak egy-két fajta kapható. Minimál büdzsémhez igazodva, azért egy RALON krémet vettem 8,99 kunáért. Ilyen:

Ha majd sorra kerül, beszámolok róla.
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető Gorila

• Törzstag
    • Borotváim (egy részük)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #559 Dátum: 2012. Március 13. - 20:14:04 »
Ráférne egy szakember, az már biztos  ;D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető levee

• Új tag
  • *
« Válasz #560 Dátum: 2012. Április 07. - 10:38:55 »
Tegnap voltam a Westend Douglas-ében, és 3390 Ft egy Proraso Pre krém (sima sötétzöld). Ezt csak azért mondom, mert pont mostanság akartam venni új pre krémet az interneten, és a proraso az kb. 9-10 fontért jött volna ki, úgyhogy jelenleg a Douglasben olcsóbban lehet hozzájutni, és várni sem kell rá.

Ugyanitt kapható "tollformájú" timsó is - eddig én ilyen fajtát ott nem láttam még.

Hogy az új formulás mikor lesz nálunk Magyarországon, azt nem tudom, de érdemes volna majd azt is kipróbálni. :)

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #561 Dátum: 2012. Május 11. - 08:05:04 »
http://www.metalmaster-ww.com/  :fenek:  :fenek:  :fenek:

Ezt a web boltot messzire kerüljétek. Sanyi: Javaslom az ajánlásodból kivenni.
A terméket nem küldik. Többszöri e-mail megkeresésemre semmilyen választ nem kapok. Most bevonom a PayPal-t is.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #562 Dátum: 2012. Május 11. - 11:24:23 »
Lassú a csávó, nem nagyon válaszol emailekre, de megérkezik a cucc minden esetben. Van hogy kompromisszumot kell kötni azért hogy olcsó legyen.

Mikor rendelted? Nekem volt olyan hogy vagy 7 hét alatt jött meg rendelés után, de lehet még annál is később. Már úgy voltam vele hogy PayPal-hoz fordulok, majd másnap reggel megjött. Nem kell aggódnod, meg fog jönni a cuccod, már biztosan postán van. Én azt sejtem nem nagyon beszél angolul, amikor kaptam is tőle emailt akkor szerintem mással íratta meg :)

Ui: összeszámoltam, eddig kb 4 adagban rendeltem a következőket tőle: Naniwa SS 1k, 5k, 8k, 10k, Naniwa Chosera 1k, Shapton pro 2k, 5k, 12k, és mind megjött. Nem mondom hogy az időtartammal meg vagyok elégedve, de összeszámolva legalább 30-40%-al olcsóbban kaptam meg mindent mintha máshonnan vettem volna, és ebben még az sincs benne hogy egyik csomagomat sem vámolták. Sajnos nekem több az időm mint a pénzem, így inkább kivárom, mint hogy 30-40$-os postákkal vegyem meg az Usából, és utána még áfát is fizessek.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #563 Dátum: 2012. Május 11. - 12:42:11 »
A PayPal szerint 04.18 completted. 3x próbáltam elérni. 05.04 és 05.07 e-mail valamint Inquiry Form-ról 05.10-én jött visszaigazolás. Olvasás visszaigazolást sem kaptam a mai-ről. Az ügy már a PayPal-nál.
Időm nekem is van de nem annyi hogy a PayPal-os reklamációból kicsússzak.
Japánból a kamisorim 8 nap alatt megjött.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #564 Dátum: 2012. Május 11. - 12:58:05 »
PayPalra egy hónapod van, a bejelentéstől számítva.

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #565 Dátum: 2012. Május 11. - 13:13:40 »
PayPalra egy hónapod van, a bejelentéstől számítva.

45 nap. Az utolsó megkeresésemben jeleztem ha nem válaszol a PayPal-hoz fordulok. Legalább a PayPal betükombinációt fel kell hogy ismerje minden angoltudás nélkül.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #566 Dátum: 2012. Május 11. - 13:18:16 »
És a kamisorid nincs is 1,5-2 kiló csomagolással együtt  :) Nála is ott van az EMS posta lehetősége, azzal megjön pár nap alatt. Nekem egy kövem egy japán sráctól EMS-el feladástól számítva a 3. napon már a vámon volt Pesten.

Ez a legolcsóbb szárazföldi csomagküldős verzió sok ideig jön nagyon, legjobb esetben is 2 hét, de inkább több, elküldéstől számítva. Erre jön rá a vámon való nyaralása a csomagnak, ami pár naptól 1-2 hétig bármennyi idő lehet.
Valszeg jövő héten fogod megkapni, ha nagyon kínlódnak a vámon akkor azután.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #567 Dátum: 2012. Május 11. - 13:22:53 »
45 nap. Az utolsó megkeresésemben jeleztem ha nem válaszol a PayPal-hoz fordulok. Legalább a PayPal betükombinációt fel kell hogy ismerje minden angoltudás nélkül.

Elsősorban boltos az illető, nekem nagyon úgy tűnik hogy egy ideje már csak a kimenő termékeket adja el a webshopban, és eléggé ritkán néz emailt. Nekem ezek a tapasztalataim, az eddigiek alapján. Ha tőle rendelsz valamit akkor ha gyorsan kell a cucc akkor EMS, ha nem, akkor meg dőlj hátra és várd hogy jöjjön szépen lassan. Válasz emailt azt nem kell tőle várni, az biztos  ;D

Általában a csomagolás minősége, a vámmentesség, és maga a cucc azért kárpótolja az embert a sok várakozásért. A Shaptonos csomagommal mondjuk megettem elég sok ideget míg megjött, de van ez így  :crazy:

Nem elérhető kazam

• Törzstag
« Válasz #568 Dátum: 2012. Május 11. - 14:09:48 »
Elsősorban boltos az illető, nekem nagyon úgy tűnik hogy egy ideje már csak a kimenő termékeket adja el a webshopban, és eléggé ritkán néz emailt. Nekem ezek a tapasztalataim, az eddigiek alapján. Ha tőle rendelsz valamit akkor ha gyorsan kell a cucc akkor EMS, ha nem, akkor meg dőlj hátra és várd hogy jöjjön szépen lassan. Válasz emailt azt nem kell tőle várni, az biztos  ;D

Általában a csomagolás minősége, a vámmentesség, és maga a cucc azért kárpótolja az embert a sok várakozásért. A Shaptonos csomagommal mondjuk megettem elég sok ideget míg megjött, de van ez így  :crazy:

2 kg-ig levélként feladható. 1 kőről van szó tehát 2000g alatt vagyok. A kamisori postaköltsége 8 dodó volt.

Ellenpélda:
Amcsi eladót (ebay) megkérdeztem mennyiért küldi ide 14 dollárt mondott. Nyertem és magától visszautalt 4 dollárt. Szerintem ezt az eladói hozzáállást kell támogatni.

Az elveket tisztázandó:
Nem ártana tisztázni hogy az eladó van a vevőért vagy fordítva? 1 hét alatt 3 megkeresésre annyit nem mondott hogy "fogd meg a botom".

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #569 Dátum: 2012. Május 11. - 14:31:07 »
Nem védeni akartam, csak közöltem a tényállást, hogy tudd mire számíts. Ezért mondom hogy ne aggódj, meg fog jönni.

Nem mondom hogy ez a helyes hozzáállás, annó engem is felbaszott rendesen. Attól függetlenül mennyit járt a szám akkor, van amit ma is tőle vennék meg, van amit nem. A 3db Shaptonomat vagy 15%-al drágábban meg tudtam volna venni mástól is, ha nincs rajta áfa akkor az nem sok, azokat így utólag már inkább máshonnan vettem volna. De pl. az 1k Choserámat 75$-ért kaptam tőle kézhez, ez abban az időben akárhonnan máshonnan olyan 130$ lett volna, azt ma is tőle venném, és valszeg a 400-as Choserát is tőle fogom, mert egyszerűen nincs más értelmes alternatíva jó áron. Ha 10-15%-al több pénzért lenne más, akkor máshonnan venném, ez biztos :)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici