Fatip Gentile Gold(zártfésűs). Hát mit mondjak,megszerettem ezt a beretvát
Igazából,mint ahogy más topikban írtam is,szinte mindegy hogy melyik készüléket veszem elő,a nekem megfelelő szintet mindegyik hozza... de ha most azt mondanák,hogy van tíz percem és döntsek,csak egy beretvám maradhat,hát a Fatip lenne az..Miért?
Először is tetszik hogy réz(ma már nem sok gyártó csinál full réz borotvát,inkább csak ötvözeteket),számomra nagyon kellemes a súlya(súlyelosztása),tetszik a római vagy görög oszlop minta a nyélen
A borotva hossza is nekem jól eltalált,jól manőverezhető számomra.
Mint ahogy a fejgeometria is nekem nagyon bejön,mióta megtaláltam a helyes szöget már a pengét is szépen érzem a képemen
Az hogy picit hibás a bevonat nem zavar,legalább van egy kis antikolt jellege..
Külön tetszik hogy kialakították a zárt fésűn a kis 1,5-2mm-es nyitott fogakat.Az L6-ostól alaposabbnak érzem,de viszont nem agresszívebbnek! Szépen dolgozik,már kipróbáltam úgyis,hogy egy kicsit kapkodósabbra vettem reggel a figurát,semmi gondom nem volt vele,semmi irritáció,semmi vérzés..persze azért akkor az igazi(mint mindegyik DE)hogyha hagy neki az ember időt,mert ez egy szeánsz
Fejemen is szépen dolgozik 6-7napos hajzat nem gond neki,jó nagy az alaplapon kialakított rés,így a hosszabb hajszálak is gond nélkül kimoshatók belőle folyó víz alatt!
A penge igazgatása sem izgat már,kb.8-10mp-et vesz igénybe,utána meg úgyis úgy marad 4-5 napig,mert csak akkor szoktam teljesen megtakarítani mikor pengét cserélek.. sőt volt hogy úgy hagytam ahogy épp beletettem a pengét nem is igazgattam,ilyenkor általában az egyik éle a pengének jobban kilóg max.1mm-el,de ezt is az előnyére fordítottam,mert olyankor a nem annyira harapós felével(ahol beljebb volt a penge)borotváltam a nyakam-állam alatt az érzékenyebb részeken,a másik felével meg a pofázmányom többi részét.
Lord SC+zöld Astra+Astra Platinum volt eddig a teszter a pengéket illetően...kitűnő eredménnyel!
Ha jól belegondolok,még akár végállomás is lehet a dologból!(ezt azért nem kiabálom el)
Üdv. Z