Nekem 22R van.Astra pengével, meg most Diplomattal is, elég alapos.Hosszú a nyele, amit azért szeretek, mert így a gyűrűs- és a kisujjam közé tudom fogni, ezért könnyebb irányítani.
Szabad, de nem szeretnék még egyszer abba a hibába esni mint az R41- él hogy félek vele borotválkozni, vagy inkább úgy mondom hogy nem tudom használni.. Most az OC borotvákat szerintem mellőzném, még ha egy SB nem is olyan alapos, de legalább élvezettel veszem elő! Majd ha lesz kellő tapasztalatom, akkor lehet hogy megint adok egy give it to got az R41- ek.
Lord L6 után a Parker 24C egész más dimenzió. Tényleg nagyon jó borotva. Nehéznek számít szerintem, főleg az L6 után de mint kiderült ez nekem jó és nagyon könnyen tanulható. Jól érezhető a penge, pedig nem "lóg" ki nagyon, szépen meg lehet találni a jó szöget.Semmilyen nehézséget nem okozott nekem a váltás így kezdőként sem.
Merkur 89-es fejhez ill. 2013-as R41 fejhez képest hatékonyságban kb hol helyezkedik el a Parker OC fej?
1-10 ig, ahol 1 a 89 10 a 2011-s, akkor 2-3
Idézetet írta: pmol322 - 2017. Május 15. - 14:41:211-10 ig, ahol 1 a 89 10 a 2011-s, akkor 2-3Én jóval a 89-es fölé raknám, de persze embere válogatja. (R41-hez nem tudok viszonyítani.)