Ma vettem egy"Vostok"névre hallgató orosz-kínai gagyi borotvát,az egyik olcsó üzletlánc boltjában..Bár ne tettem volna.Kemény 300ft volt egy db pengével.A fej egy Tech koppintás,ilyen rosszul sikerült Tech másolattal még életemben nem találkoztam
Sajnos be volt csomagolva,csak itthon derült ki hogy mennyire vacak.
Full alumínium a fej(ez még nem is lenne baj)műanyag a nyél,3 részes a beretva.Igazából azért vettem meg,mert ránézésre teljesen egy Lord L5.Na ehhez képest a Lord egy Feather AS.
Ott kezdődtek a bajok hogy nem tudtam szét tekerni,mire nagy nehezen sikerült lenyalta a menetet a fej menetes részéről,ferdén is volt rákapatva.Aztán penge bele,nyél még éppenhogy vissza tekeredett a fejre. A fedlap központosító szemölcsei kb.fél centivel vékonyabbak mint az alaplap furatai,minek következtében lehetetlen egyenesbe hozni a penge élét ,ugyanis összetekeréskor elfordul a fedlap a pengével együtt
Ráadásul a pengét semennyire nem hajlítja meg,effektív tök egyenes benne a penge,ilyet még nem láttam
Kipróbálásnak még a gondolatától is írtózok
Nem tudom,mit csináljak vele,vigyem vissza,és vágjam az eladó fejéhez(sajna nyílván nem ő tehet róla hogy ilyen vacak,bár arról igen hogy ha egyet is megnéznének kicsomagolva,akkor leesne nekik hogy übergagyi,és talán nem árulnák többet)Vagy esetleg használjam Slant borotvaként,ugyanis lehet hogy a kis sárgák 2in1 készüléket akartak csinálni,Tech in Slant verzióban
Valószinű a harmadik opciót választom,buktam egy csomag gyufa árát ezt a xart meg kihajítom a kocsiból,mikor megyek át a Tisza hídon Szegednél
Szóval ilyen ciril betűs Vostokot meg a bánat tudja milyen neveken fut még,NEHOGY VEGYETEK!!