Igen ezek ebay os árak. Viszont ezek szép állapotban vannak és amiket a piacon találsz azok 1-2 ezresek ugyan de még retkelhetsz velük,és a végén ugyan annyiban állsz meg,vagy beleölsz egy halom időt.És ezek kész borotvák ugye , csak kézbe veszed és használod.Mondjuk én nem vágom mi a különbség az ebay és az itthoni árak között ,mert pl egy egy sheffieldi vasat ott jóval olcsóbban veszel mint itthon,de ez igaz másra is.Szóval az sem drágább hely mint a vatera,de legalább nem piszkafákat vesz az ember Minden esetre nekem mind 1,ki mit ad érte:)Csak leírtam ,hogy szerintem mit ér. Na béke:)
Egész jó deal. Szerintem még kicsit lejjebb is fog menni az árral. És Francia, így vám nuku.http://shavenook.com/showthread.php?tid=32910
Nem vagyok képbe az árakkal azért szerettem volna egy kis útbaigazítást kérni. Vaterán vettem, nem tudok semmit az előéletéről. Hozzáértők segítségét várom!
Egyéb okok miatt visszalépett az illető.
Idézetet írta: csoki46 - 2015. Július 02. - 18:33:15Egyéb okok miatt visszalépett az illető.Sajnos a szervízben amikor megemelték az autóját kiszakadt a torony, és úgy gondolta hogy most nem vesz kést Viszont vettem két szép toronycsapágyat helyette