Hali Mindenki!
Mostanában fogok csináltatni egy borotvakést, damaszkolt pengéből fog készülni. Egyedi tervezésű lesz az egész, egyedi forma, egyedi tok, minden. A problémám az csupán, hogy a kovács (A Bucavasgyúró, tessék megnézni Facebook-on, nagyon tehetséges) közölte, sajnos nincsenek meg a megfelelő eszközei ahhoz, hogy tökéletesen pengeélesre tudja fenni. Meg tudja kovácsolni, el tudja készíteni, egyedi és utánozhatatlan lesz, viszont csak alap élt tud neki kölcsönözni.
Mivel sosem borotválkoztam borotvakéssel, viszont szeretnék nagyon sokáig jó barát lenni vele, két dolog érdekelne:
1. Mit javasoltok, honnan szerezzem be a szükséges eszközöket, mint pl a fenőkövek, fenőszíj, az ahhoz való paszta, stb...? Mivel amatőr vagyok még, érdekelne a dolog.
2. Milyen észrevételetek van, amit kötelező jelleggel muszáj betartani borotvakéses borotválkozásnál? Esetleg egy-két tuti tippet is elfogadnék, én, az amatőr.
Válaszokat előre is köszönöm!
Ren
u.i.: a 'hülye csicska f*sznak csináltatsz borotvát, vegyél egyet, az az igazi férfi jelkép!!!!' jellegű, illetve hasonlóan degradáló és lenéző megjegyzéseket nem kérném, köszönöm.
Elfogadom és meg is köszönöm a negatív kritikát is, de nem ormótlan tuskó módon.