Szerző Téma: Módszerek, technika  (Megtekintve 206486 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:Módszerek, technika
« Válasz #105 Dátum: 2011. November 02. - 07:01:09 »
Dupla WTG nem eretnek gondolat. Kessel en legtobbszor igy megyek ket kort. DEvel mondjuk a klasszikus w/x/atg triasz a nyero.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető szece

• Törzstag
« Válasz #106 Dátum: 2011. November 02. - 10:34:56 »
Atg-t a nyakam megbosszulta az elején. Kb. 6 hét alatt hevert ki két szőrbenövést. Azóta már biztosan fejlődött a technikám, de inkább csak helyenként használom. A két kör viszont kevés volt, ezért találtam ki a dupla WTG+XTG-t.  A hab már kevés volt a végére, mert két körre szántam, de amire kellett, arra elég volt.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #107 Dátum: 2012. November 08. - 18:50:07 »
Na engem is utolért a kicsi pattanásos nyak és irritáció.
Nem tudom mi lehetett a baj . Talán a derby nem fekszik, vagy túl sokáig nyaggattam a nyakamnál?
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #108 Dátum: 2012. November 08. - 19:34:56 »
Hál Istennek nincs tokám. Most meg barbon volt nem figaró  :crazy:.

Gondoltam arra, hogy a derby penge, hogy olajosan van csomagolva nem e kellett volna lemosni előtte és az új borotvát amiatt az iritésion.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #109 Dátum: 2012. November 09. - 13:31:36 »
Hál Istennek nincs tokám.
Maj' lesz.  :crazy:

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #110 Dátum: 2012. November 09. - 19:01:36 »
Szerdán borotválkoztam még mindig fel van ömölve a nyakam. Ilyen még nem volt. kenem AS el aloe vera val mindennel de nem javul.
Nem akarok lemondani a DE borotválkozás élményéről. :borz2:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #111 Dátum: 2012. November 09. - 19:14:45 »
Jól olvasom, hogy Derby-t használtál szerdán ?
Nekem a Derby kb egy éve, első használat után olyan szőrbenövést okozott nyaki részen (egy db szőrtüszőn) hogy volt vagy 5 hét mire eltünt. Nem volt sebes, de azért éreztem, mint egy szép, mélyről fakadó pattanás olyan érzés volt.
Ennyiből sajnálom a Derbyt, nem használom, mert nem akarom hogy megismétlődjön a sebesülés. Pedig egy esélyt kapnia kéne,(egy teszt, nem teszt) mert még DE korszak kezdetén teszteltem, lehet nem volt megfelelő a technika, vagy csak szimplán sz@r napom volt akkor.
Egyébként jó pengének tartom, nyaki részt leszámítva teljesen jól dolgozott a Derby.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #112 Dátum: 2012. November 09. - 19:30:23 »
Igen az Edwin Jagger hez adott derby vel borotválkoztam. Hát nem voltam elájulva tőle.
http://borotvafórum.hu/index.php?topic=340.msg65096#msg65096
Legközelebb mással próbálom. Még nem próbáltam a Lord SS t és Classic ot.  A Lord L6 ban a zöld astra kiváló nálam.
Tipp kérdés. Nem tenne e jót a borotvának és pengének ha az ember mindig jól megtisztítaná az ember használat után. Lehet baci a ludas? :crazy:

Csak a puffin ad erőt...

• Törzstag
« Válasz #113 Dátum: 2012. November 09. - 19:50:46 »
Lehet sok minden, összetett dolog, de szerintem saját magadtól nehezen kapsz el bacilust.
Tippem a Derby, próbáld ki az E.J.-t Lordal, ha eddig azt használtál jónak kell lennie.
Irritációt az is okozhat, ha pl naponta borotválkozol. Ennyiből szerencsés vagyok, az utóbbi két hónapban nagyon sokszor toltam naponta, irritáció nélkül, megszokta a bőröm.

A borotvát én minden használat után elpucolom nedves, majd száraz ronggyal, a pengét zsírpapírba visszateszem.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #114 Dátum: 2012. November 09. - 20:03:55 »
Eddig még csak a Lord L6 volt gyári super chroma al. majd egy lordl111 próba wilkivel ami szintén kudarc lett és ezek után ismét Lord l6 zöld astra val ami kiválóra vizsgázott eddig négyszer.  Csak van még a készletemben lord ss és classic ezért említettem.
Sajna csak heti kétszer borotválkozom mert nem nő gyorsan és szerintem még nem is bírná az pofázmányom.
Holnap beretválkozás lenne de nem merem bevállalni a bibis nyakam miatt.
Csak a puffin ad erőt...

• Törzstag
« Válasz #115 Dátum: 2012. November 09. - 20:14:20 »
Ha mégis belevágnál holnap, nyakon csak wtg és csak a borotva súlya tömege dolgozzon, ne nyomd, úgy nem lesz baj.

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #116 Dátum: 2012. November 10. - 10:48:31 »
Na engem is utolért a kicsi pattanásos nyak és irritáció.
Nem tudom mi lehetett a baj . Talán a derby nem fekszik, vagy túl sokáig nyaggattam a nyakamnál?

1, Kend be gyulladáscsökkentő krémmel. (pl.körömvirágossal)
2, Pihentesd, ne borotválkozz, még teljesen meg nem gyógyul
3, Alkohollal ferőtlenítsd eszközeidet, (penge, borotva)
4, Legközelebb alaposabban moss arcot, nyakat borotválkozás elött.
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #117 Dátum: 2012. November 10. - 16:36:20 »
Fürdés után borotválkozok és többször is átmosom az arcom szappannal sokáig áztatom, hogy jó puha legyen amúgy is .
Fertőtlenítés megtörtént amúgy is.
Pihentetném amúgy is keddre hagyom
És AS-aloe vera kutyulékkal kenegetem a nyakam sőt lehet ezt a módszert is fogom alkalmazni most már AS ügyben. Egy kis tiszta aloe vera és AS kutyulék a  tenyérben és úgy az arcra. ;D
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #118 Dátum: 2012. November 22. - 19:25:29 »
Egyet nem értek, miért borotválkozás után két nappal kezd bibis lenne pár helyen? Kicsi pattanások a szám szélén. soha nem voltam ragyás. :crazy:
Kezdek hülyét kapni lassan. Növesztek borostát mint tavaly 4 hónapig nem borotválkoztam csak géppel csaptam le ha nem változik valami.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #119 Dátum: 2012. November 23. - 07:13:26 »
Nem vagyok bőrgyógyászat, de tapasztalatom szerint nem jól elkészített ATG kör okozhat ilyet. 1-2 nap kell a gennykelto baciknak, hogy beinduljanak...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici