Megosztom veletek vasárnapi történetemet, ez nálam ugyebár DE nap.
Mivel egész héten rémesen rumlis napjaim voltak, (volt olyan nap amikor nem is tudtam lefeküdni aludni) kedden tudtam utoljára borotválkozni, szombaton is reggeltől estig rohangáltam. Vasárnap reggel 7-kor családi program kezdete lévén, de már egy fél centis borostával kívántam a hetem a p...a. Egy DE borotválkozás 5 perc alattra gondoltam és minden (MINDEN) szabályt áthágva neki is rontottam. Átfutott az agyamon, hogy ebből vérfürdő lesz, de már az sem érdekelt, birizgált a borosta és ki tudja mikor érünk haza:nekiálltam. A szabálytalan borotválkozás, mint a sakkban, a szabálytalan megnyitás, azonban hozhat meglepő eredményt. A rituálé kb 2 percig tartott, teljesen új technikát vetettem be, csak ATG és apró, gyors, sűrű mozdulatokkal egy kis borotvagéllel végigmentem az arcomon. Kicsit próbáltam alacsonyabb szögben tartani a borotvát, mint szoktam (<30) Semmi vágás, semmi irritáció, még az érzékeny nyakamat is sikerült pöpec megoldanom... Gyors lemosás, after minden nélkül spuri.... Vasárnap délután, mikor ebéd után kellemesen megelégedettséggel simogattam végig az arcom, akkor jutott eszembe, hogy vajon milyen penge maradt az L6-ban? Csak nem az Astra? Uhh Már terveztem, hogy megírom Nektek, hogy storno eddigi összes szidalmam, ez a világ legjobb pengéje... Éjszaka mikor hazaértünk, megnéztem és akkor jutott eszembe, hogy azoktól már elbúcsúztam és egy új SC volt a készülékben. Ma megint nem sikerült borotválkoznom, holnap reggel újra megpróbálom a 2 perces ceremóniát, kapok e újra ilyen eredményt. Ha igen, akkor ilyet is lehet...