Ma harmadik alkalom volt a késes borotválkozási "karrieremben"
Annyi eltérés volt az előzőekhez képest, hogy olívaolajjal -pár csepp csak- forró tenyérrel bekentem az arcom, és pár perc múlva forró vízzel szétkentem, szinte leszedtem róla. A többi ugyanaz (pamacs, krém, bőrözés, egy wtg kör)
Az arcokon -relatív- jól sikerült. Érzésre olyan volt, mintha a weishivel csináltam volna wtg-ben. Kis előrelépés volt, hogy az állcsont feletti részeken egyszer-egyszer éreztem, hogy igen, ezt most elkapta, viszi, mint a "beretva"
A bajusznál -nem is tudom, mi a jó szó rá- béna vagyok. Ott nem tudok szöget bezárva vágni, hanem csak gyakorlatilag merőlegesen kapargatni. Kicsit hasonló a helyzet a számhoz közeli többi helyen is (az állcsúcsomról nem is beszélek) Remélem majd ez is fejlődik a későbbiekben.
Ma sokkal jobban figyeltem a feszítésre, mint eddig, megfogadtam Kazam tanácsát.
Ma történt először, hogy megvágtam magam, nem is emlékszem rá, hogyan történt. Hál' Istennek nem komoly, csak kicsit vérzett.
A pattogásról: most is volt, de úgy érzem, csökkent, minden tekintetben. A területi érintettsége és maga az ugrálás erőssége is. Szerintem egy darabig lesz még, de talán már látható az alagút vége
A HHT tesztről. 50 húzás volt a bőröm durvábbik felén, 100 pedig a finomabbik oldalán. A feleségem haját nem vágja el úgy, mint egyes videókon látható, hogy csak hozzáér és egyszerűen elpattan a hajszál, hanem úgy, hogy: ráközelítem, érzem, hogy elakad, kicsit tolom még és akkor elvágja. Ha nem "akad" be a hajszál a borotvapengébe, akkor nem vágja el. Nem tudom másképp leírni. Ez szerintetek megfelelő még?