Nos, ma kora délután ismét elővettem a kést.
Tegnap reggel is használtam, igaz csak egy wtg körre, majd a maradék két kört a malommal vittem végig. Végeredményében életem egyik legjobb borotválkozása volt a tegnapi. Ma dél körül úgy gondoltam, hogy mivel csak hétvégente tudok késsel foglalkozni, üsse kő, bő 24 órás borostára megyek rá a weltmeisterrel.
60-szor bőröztem, pamacs, krém, előkészítés, mint tegnap. Tehát sikerült mennem egy teljes wtg kört. Nagyszerű, hiszen ez volt a célom. Aztán arra gondoltam, hogy üsse kő, mire várjak, időm van, megpróbálok egy xtg kört is.
Így is lett. Újrapamacsoltam és hajrá. Végigmentem, száj alatt nagyon pici vérzés volt két helyen -vágás volt, ami már a végén a timsózásnál eltűnt.
Furcsa volt, a mozdulatok nem jöttek még, megint béna, kacskakezűnek éreztem magam.
Egy-két helyen megpróbáltam az atg-t, de csak próba volt, nem erőltettem, főleg úgy, hogy ott már nem volt krém. Amit akkor éreztem az volt, hogy a büdös életben nem fogok tudni atg kört menni...
Na mindegy, sikerült. Gyakorlatilag nem volt vágás (!) ennek örültem. A végeredmény persze siralmas, a gunmetal weishivel jóval jobb eredményt értem el - persze, idővel jobb lesz ez (legalábbis remélem)
Ahogy megvolt a hidegvíz-timsó-hidegvíz-ASB (mint tegnap) és az arcom száraz lett, érzékenységet éreztem a nyakamon -gyakorlatilag mindenhol- ahol még mindig tart. Nem tudom, de szerintem nem nyomtam rá a pengét, figyeltem a szögekre, szőrrel szemben pedig csak egy-két helyen volt próba, tehát nem amiatt. Mondta is a feleségem délután, hogy kicsit nyúzottnak néz ki a képem.
Tudtok segíteni, hogy mi a fene lehetett az oka?