Idézetet írta: szekelya - 2017. Január 26. - 21:02:37Idézetet írta: ultra - 2017. Január 26. - 16:52:32Jelentem a Parker rogvest letaszitotta a tronrol a Progress-t az allithato modern DE vonalon, raadasul minden szempontbol. Honnan szerezted be a Variant-ot?Ez engem is érdekelne.
Idézetet írta: ultra - 2017. Január 26. - 16:52:32Jelentem a Parker rogvest letaszitotta a tronrol a Progress-t az allithato modern DE vonalon, raadasul minden szempontbol. Honnan szerezted be a Variant-ot?
Jelentem a Parker rogvest letaszitotta a tronrol a Progress-t az allithato modern DE vonalon, raadasul minden szempontbol.
Jelenleg csak az USA-ban kapható. Pár hét és lesz itt is.
Hol kapható jelenleg az USA-ban?
Ja és nekem a fekete nyelű kell ))
Én is nézegettem a Variant-ot, kéne egy tesó a Progress-nek. Ami visszatart tőle ( az out of stock-ot leszámítva), hogy a kivitelezése rettentően igénytelen, illetve, hogy többen panaszkodtak rá, hogy a fej a nyélre nem merőleges. Adjustable slant?
Ez alapján:<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/XIMO749k9Y4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>A fejen a jelölések olyanok, mintha kőbaltával faragták volna, az alsó gyűrűn a karakterek széle sorjás.Szerintem mindkettőt meg lehetett volna oldani egy kis odafigyeléssel.