Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2311302 alkalommal)

Nem elérhető romsitsa

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #18105 Dátum: 2017. Január 28. - 11:16:07 »
Szét offoljuk a topicot, Na de kérdés, hogy mennyire van ez minőségben mondjuk egy Gillette Adjusttól?

Ha pusztán a kivitelt és anyaghasználatot nézzük, akkor fényévekre.

Üdv

Á

Nem elérhető romsitsa

• Törzstag
« Válasz #18106 Dátum: 2017. Január 28. - 11:20:14 »
A "klasszik" állíthatóság (fél fordulat ki-be) a mai pengékkel már nem igazán repodukálható, nem elég merevek hozzá.

Üdv

Á

Nem elérhető zagloba

• Törzstag
« Válasz #18107 Dátum: 2017. Január 28. - 12:03:09 »
Itt látszik, hogy általában miről is van szó:
https://m.youtube.com/watch?v=E4aDqsPqJr4
(Bocs, telón nem tom normálisan beilleszteni)

A Gillette más és a Gillette -é a legjobb. Fatboy forevör!

Köszi értem közöttük a különbséget!
És tényleg lényeges tehet ,h mennyire könnyen állítódhat el borotválkozás közben a készülék!  :sör: :sör:

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #18108 Dátum: 2017. Január 28. - 13:39:49 »

Nagyon megoszlanak itt a velemenyek ami egyebkent jo dolog, de azt a tevhitet eloszlatnam hogy mozogna vagy allitodhat valami borotvalkozas kozben. Szo sincs errol. Egyebkent lecsavarozva teljesen, 1 teljes rotacio a minimumtol a maximumig. Utana viszont ezt megismetelheted ujra, 360 fokos rotacio es meg mindig patentosan zar a mechanika. Tehat elvileg 5+ allithatosag de a gyakorlatban ez 11. A 3. rotacio elejen erzed azt hogy megszunik az ellenallasa az allithato gyurunek , viszont a fejszerkezeten tovabbra sem mozog semmi es ahhoz , hogy kettekapd a keszuleket meg tovabbi 2 teljes rotaciora szukseg van. Nem mozog itt semmi urak, tokeletesen mukodik, csak annyi ,hogy 5 fokozat helyett igazabol 10-et tud.

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #18109 Dátum: 2017. Január 28. - 13:51:01 »

PAA Beach
 Myrsol Emulsion
 Parker Shavette
 TGN finest

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #18110 Dátum: 2017. Január 28. - 14:00:08 »
A "klasszik" állíthatóság (fél fordulat ki-be) a mai pengékkel már nem igazán repodukálható, nem elég merevek hozzá.

Üdv

Á

Ennek kb. semmi jelentősége, bár igaz. De vannak vintage pengék, lehet próbálkozni. Én az enyémben anno kipróbáltam, hogy alávágtam a penge alá egy másikat. Cart se ért, kilazult így is menet közben.

Jól hangulatba hozott a tegnapi párbeszélésetek, úgyhogy ma ebbe töltöttem be a Racer pengét.

Ebben alaposabb végeredmény született. Alaposabb egy fokkal és kellemetlenebb élmény volt egy fokkal. Még megjáratom egyszer a Fatboyban, de asszem ez ennyi. Ez is csak egy átlag Lord.

Nem elérhető zagloba

• Törzstag
« Válasz #18111 Dátum: 2017. Január 28. - 14:02:09 »

PAA Beach
 Myrsol Emulsion
 Parker Shavette
 TGN finest

Nem tudom, h a bevétel hány %-át fordítják a Phoenix kinézetének megtervezésére, de még a rossz szappant is ellehetne adni ilyen csomagolásban! A jól működőt meg pláne!

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #18112 Dátum: 2017. Január 28. - 14:17:05 »

Egyetertek, raadasul engem jol behuzott a csobe, mar vagy a 15.-nel jarok toluk. Jo cucc meg kell hagyni.

Nem elérhető zagloba

• Törzstag
« Válasz #18113 Dátum: 2017. Január 28. - 15:28:42 »

Egyetertek, raadasul engem jol behuzott a csobe, mar vagy a 15.-nel jarok toluk. Jo cucc meg kell hagyni.
Sajnállak is rendesen emiatt! Szegény borotválkozót hogy rálehet beszélni! Azt hiszem hamarosan nálam is megjelen ezen kórság! Már viszket a kezem nagyon! :-)

Nem elérhető Attila-Sic

• Tag
« Válasz #18114 Dátum: 2017. Január 28. - 20:06:17 »

PAA Beach
 Myrsol Emulsion
 Parker Shavette
 TGN finest

Ultra, ennek a szappannak mit lehet tudni az illatáról? És mik a tapasztalataid vele, szárítja a bőrt? A jó habképzéséről olvastam egy fórumon, de azért kérdezlek Téged, mert az illető nagyon kimaxolta a pozitív dolgokat, viszont az illatáról nem igazán írt! Köszönöm szépen előre is a válaszodat! :)
Az ember a szíve mélyén örökké oda való, ahol született. Erdély szíve, Székelyudvarhely :hat:

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #18115 Dátum: 2017. Január 28. - 22:53:12 »
Kókuszos fagyis sütemény :)

Nem elérhető Attila-Sic

• Tag
« Válasz #18116 Dátum: 2017. Január 28. - 23:44:32 »
Kókuszos fagyis sütemény :)
Hm, a kókusz miatt elgondolkodtató, mert azt ki nem állhatom, de a doboza annyira szép! :D
Az ember a szíve mélyén örökké oda való, ahol született. Erdély szíve, Székelyudvarhely :hat:

Nem elérhető Attila-Sic

• Tag
« Válasz #18117 Dátum: 2017. Január 28. - 23:49:38 »
Ma esti..

Előtte: Tusolás, Proraso Pre
Borotva: Lord L6
Penge: Isana Men
Pamacs: Hans Baier
Krém: Palmolive Classic
Utána: Nive balzsam

A szeánsz előtt gondolkodóba estem, hogy mintha lenne Nekem még valami pengém régebbről és egy kis kutakodás után rá is találtam a bontatlan csomag Isanára, de inkább ne találtam volna meg.. Az eredmény egy csipetnyit jobb, mint legutóbb viszont ez a penge már egy kicsit túlságosan is gyengéd, ami megint csak akkor derült ki amikor a végén felkentem a balzsamot az arcomra és azokon a részeken, ahol többet kellett varázsolni, ott rendesen ki is pirosodott már megint. De ezt leszámítva szódával elment! :)

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #18118 Dátum: 2017. Január 29. - 20:01:18 »

Udv Sic, nekem csak pozitiv tapasztalataim vannak a PAA-val kapcsolatosan. Minden illata amit hasznaltam komplex es erdekes. Abszolut nem szarit es nem is olvastam olyat ,hogy valaki erre panaszkodott volna. A beach engem erre emlekeztet ;D

......napbarnitott csini test frissen olajozva. Szamomra naptej, napolaj illata van, edes es rendkivul kellemes. A kokusz nekem nem jon at, sem sutemeny , akkor mar inkabb egy izletes koktel.

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #18119 Dátum: 2017. Január 29. - 20:18:27 »

Parker Variant
 Plisson Access
 Fabulon
 PAA Enigma Machine

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici