Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2311167 alkalommal)

Nem elérhető mokush

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #18090 Dátum: 2017. Január 27. - 15:23:14 »
Javítottam (amennyire tudtam)

Nem elérhető holian

• Törzstag
« Válasz #18091 Dátum: 2017. Január 27. - 16:15:04 »
Javítottam (amennyire tudtam)

azért annyira nem rettentő ez, szerintem. 60 dollár körüli, leporolt Merkur Progress

Nem elérhető mokush

• Törzstag
« Válasz #18092 Dátum: 2017. Január 27. - 16:22:35 »
A Progress kb. ugyanennyibe kerül. Ha már adok érte $60, akkor ne úgy nézzen ki, mintha pénteken, a 3. műszak végén gányolták volna össze. Szerintem.

Nem elérhető holian

• Törzstag
« Válasz #18093 Dátum: 2017. Január 27. - 16:23:45 »
ok, jogos.
De nekem pl. jobban tetszik, mint a progress

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #18094 Dátum: 2017. Január 27. - 16:28:29 »
A Progress kb. ugyanennyibe kerül. Ha már adok érte $60, akkor ne úgy nézzen ki, mintha pénteken, a 3. műszak végén gányolták volna össze. Szerintem.

Mert a Progress kivitelezése igényes? Tesztek nem erről számolnak be. Sőt, a 2016 előtti szériával arra se vették a fáradtságot, hogy mindet ugyanoda állítsák be.
Mondom ezt úgy, hogy mindent csak a neten olvastam a témában. (Egyébként nekem mindkettő tetszik, ha már külcsín a kérdés)

Nem elérhető mokush

• Törzstag
« Válasz #18095 Dátum: 2017. Január 27. - 16:34:27 »
Hát, én viszonylag gyakran használom a progress-t, szerintem rendben van. Egyébként nem akartam bántani az új kedvenceteket, elnézést kérek. Mint tudjuk, ízlések és ficamok... :)

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #18096 Dátum: 2017. Január 27. - 16:39:35 »
Hát, én viszonylag gyakran használom a progress-t, szerintem rendben van. Egyébként nem akartam bántani az új kedvenceteket, elnézést kérek. Mint tudjuk, ízlések és ficamok... :)

Csak arra akartam utalni, hogy a Merkur se makulátlan. És bár a Parkerem kidolgozása gyengébb volt egy picit mint a Merkurjaimé, a tesztekben olvasott konzisztens minsőgég és beállíthatóság miatt (bár ezen a Progress 2016 is fejlődött állítólag) nem kizárt hogy a Parkerre esne a választásom ha Progress-szerű borotvát akarnék venni.

Nem elérhető siorak

• Törzstag
« Válasz #18097 Dátum: 2017. Január 27. - 16:43:35 »
Szét offoljuk a topicot, Na de kérdés, hogy mennyire van ez minőségben mondjuk egy Gillette Adjusttól?

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #18098 Dátum: 2017. Január 27. - 16:46:49 »
Szét offoljuk a topicot, Na de kérdés, hogy mennyire van ez minőségben mondjuk egy Gillette Adjusttól?

Tök más konstrukció, szóval ha arra vágysz modernizálva, akkor Rockwell T. Szerintem
Az off-ot illetően, ez újdonság?  :crazy:

Nem elérhető siorak

• Törzstag
« Válasz #18099 Dátum: 2017. Január 27. - 17:25:02 »
Van adjustom. Csak kíváncsivá tett, hogy van-e gyakorlati fejlesztés, vagy teljesítményben fejlődés.

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #18100 Dátum: 2017. Január 27. - 18:19:12 »

Nekem csere utjan lett. Viszont magam is meglepodtem a kivitelezesen ,meghozza igencsak kellemesen. Sokkal zsengebbet vartam egy Made in India-tol. Nyilvanvaloan koppintotta a Progresst de azon nyomban le is korozte. Volt mar a kezem kozott par borotva ,ez nalam ott van a topon. Kivancsian varom majd a velemenyeket kulonosen azoktol akinek Progress is van. Ha mar ideztelek, szerintem ez hetfon keszult , egy jo kis pihenos hetvege utan frissen az elso muszakban. :hat:

Nem elérhető romsitsa

• Törzstag
« Válasz #18101 Dátum: 2017. Január 28. - 00:03:32 »
Eleve rossz konstrukció, hogy ugyan az a mechanika rögzíti a pengét és állítja a szöget, de a videóban konkrétan le-fel mozog az állítógomb 5. állásban. Ez szerintem borotválkozásnál nem jó.

Üdv

Á

Nem elérhető zagloba

• Törzstag
« Válasz #18102 Dátum: 2017. Január 28. - 04:19:41 »
Ennyi erővel bármelyik borotvám "állítható" vagy betekerem a szárát v hagyok rajta 1 csavarást!

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #18103 Dátum: 2017. Január 28. - 09:02:33 »
Ennyi erővel bármelyik borotvám "állítható" vagy betekerem a szárát v hagyok rajta 1 csavarást!

Egy picit lehet így is, de csak picit és nem biztonságos. Az állíthatókban rugók tartják a feszességet.
Én nem látok semmi rosszat ezen a videón.  Ha jól látom fokozatmentesen állítható. Az ilyenekben főleg erősnek kell lenni a veszítésnek ha a nyél végén tudod állítani, különben használat közben elállítod.  Volt egy ilyen NDK gyártmányúm. A nyél végén lehetett állítani, de csak a penge feszességével dolgozott. Na, az ostobenkó konstrukció volt.

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #18104 Dátum: 2017. Január 28. - 09:13:40 »
Itt látszik, hogy általában miről is van szó:
https://m.youtube.com/watch?v=E4aDqsPqJr4
(Bocs, telón nem tom normálisan beilleszteni)

A Gillette más és a Gillette -é a legjobb. Fatboy forevör!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici