Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2311100 alkalommal)

Nem elérhető nork

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #18165 Dátum: 2017. Február 04. - 20:46:47 »
Húú, mi ez a nagy fekete cucc?

A kupak előtt meg egy RazoRock Hawk.
Nekem a fugázás tetszik és a csempe, de komolyan!

Nem elérhető Gab

• Törzstag
« Válasz #18166 Dátum: 2017. Február 05. - 09:44:55 »
33c,Tabac, Rapira, Semogue 1250.

Összedobtam egy borotválkozós videót

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=5gCB_65fSYU" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=5gCB_65fSYU</a>

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #18167 Dátum: 2017. Február 05. - 10:49:18 »
Király!

Elindult a videoblog!
 :bor: :2thumbup:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető zagloba

• Törzstag
« Válasz #18168 Dátum: 2017. Február 05. - 10:54:51 »
33c,Tabac, Rapira, Semogue 1250.

Összedobtam egy borotválkozós videót

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=5gCB_65fSYU" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=5gCB_65fSYU</a>
Nagyon jó lett! Gratulálok! ( a következő videóban jó lenne ha a habképzés vizadagolását is megmutatod mert a borotválkozás sarokköve szerintem! Sok kezdőnek azért megy el a kedve eme boldogságos borotválkozástól, mert nem megy a jó habképzés!) gratulálok! :-)

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #18169 Dátum: 2017. Február 05. - 12:13:18 »
 :thumbup:
Hej!
Határozottan támogatom az ilyesmit!

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #18170 Dátum: 2017. Február 05. - 12:56:37 »
Habképzés nem csoda, egyszerűen egy nem túl nedves -de már beáztatott -pamacccsal felveszed a krémet-szappant, és tálban vagy arcon, óvatos vízbemártogatás mellett - én a hegyét azoktam belemártani a bögrémbe -, a köteget ruganyozva és körkörös mozgatással csinálom a habot.

Az arcomon, elöször "szárazabban" viszem fel, s utánna adagolok vizet hozzá.

Ha tálban tenném, akkor a tálban készre keverem, arcon már nem igazán kell akkor nedvesíteni.

Én néha leljesen lenyomom a pamacsot, hogy terüljön szét, ezzel is levegősitem az álagát.

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #18171 Dátum: 2017. Február 05. - 15:40:08 »
Habképzés nem csoda, egyszerűen egy nem túl nedves -de már beáztatott -pamacccsal felveszed a krémet-szappant, és tálban vagy arcon, óvatos vízbemártogatás mellett - én a hegyét azoktam belemártani a bögrémbe -, a köteget ruganyozva és körkörös mozgatással csinálom a habot.

Az arcomon, elöször "szárazabban" viszem fel, s utánna adagolok vizet hozzá.

Ha tálban tenném, akkor a tálban készre keverem, arcon már nem igazán kell akkor nedvesíteni.

Én néha leljesen lenyomom a pamacsot, hogy terüljön szét, ezzel is levegősitem az álagát.

Ez így van, annyival egészíteném ki, hogy mielőtt felkenem az arcomra begvizezem, mert különben a bőr gyorsan beszívja a vizet,
és elkezd a hab repedezni különösen a száj körül.

Nem elérhető grdsi

• Törzstag
« Válasz #18172 Dátum: 2017. Február 05. - 16:04:46 »
Palmolive stick-kel, Balea szintivel és Merkur 37C-vel (csak wtg) a borotválkozás pompás dolog...
...lenne, ha nem kék Personnával (most éppen nullkilométeressel) abszolváltam volna.
Így csak so-so. Pozitívum, hogy a sokadik borotválkozás után sem romlik túlságosan a teljesítménye :)
A szintit már elég régóta használom, és mindig meglep, hogy mennyire jó habot tudok vele készíteni. Pamacsok terén nincsen túl sok összehasonlítási alapom, borzból csak egyfélém van (nyilván nem a legjobb, de szerintem nem is a legrosszabb), viszont a szinti helyett eszemben sincs újra használatba venni.

Nem elérhető Karak03

• Törzstag
« Válasz #18173 Dátum: 2017. Február 05. - 19:56:09 »
A ma esti:
Geof Trumper Saddalwood, Omega sörte, Böker 5/8, Arszab kollégától kapott AS (engem a 4711-re emlékeztet)
" Bárhova mész a bicskádat és a f.....at mindig vidd magaddal
-mert sose tudod mivel kínálnak! "

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #18174 Dátum: 2017. Február 05. - 22:19:22 »
Az elobb: Futur set - Feather - Supply Juniper szappan es tonic

Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #18175 Dátum: 2017. Február 05. - 22:25:01 »
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #18176 Dátum: 2017. Február 05. - 22:26:09 »
Szerintem a szerver iszonyú lassú!
Lehet hogy beépítettek valami féket a támadások ellen.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #18177 Dátum: 2017. Február 05. - 22:27:52 »
Szerintem a szerver iszonyú lassú!
Lehet hogy beépítettek valami féket a támadások ellen.

tapatalk végig azt pofázta, hogy nem sikerült feltölteni. pedig de.

Nem elérhető Attila-Sic

• Tag
« Válasz #18178 Dátum: 2017. Február 06. - 01:21:39 »
Az esti borotválkozásom:

Előtte: Zuhany, Proraso Pre
Borotva: Lord L6
Penge: Astra SP (2)
Krém: TBS Maca Root
Pamacs: Hans Baier Borz
Utána: Hideg víz, Barbon, Hideg Víz, TBS ASB

Mivel éppen tanulom az irritáció és a sérülésmentes borotválkozást, így a tapasztalt tagok tanácsára adván egy azonos borotvával és pengével kísérletezem, viszont Édesanyám meglepett egy szettel (pamacsot kivéve) és úgy döntöttem hogy kipróbálom, ha már külföldi videókban is annyira dicsérték ezt a készítményt. Igazából még egyenlőre konkrét véleményem nincs, eléggé puha krémről van szó az illata nagyon kellemes, de nem tudnám mihez hasonlítani. (Maka gyökér) A tégely kupakjának az aljára volt egy körömhegynyi krém kenődve és azt kevertem ki! Durván sok hab lett belőle, még maradt is meg a harmadik kör után, viszont következőre több vizet kell bele tegyek, mert egy picit havazott amire a nyakamhoz elértem. Az eredmény egészen jó lett, leszámítva azt, hogy sajnos eléggé durván belekaptam az anyajegyembe (egy kis részét le is vágtam a szélének) viszont nem nagy és lógó anyajegyről van szó, éppen hogy csak picit púpos és pici! Máskor mindig átsiklott a borotva, de kivárom az egy hetes "ön" hegesedést, amiről olvastam mert úgy tudom hogy borotválkozás közbeni sérülés miatt nem tud úgy sérülni hogy "rákos" legyek, legalábbis orvosi fórumokon ezt írták a dokik, de persze mindenképpen megnézetem majd bőrdokival ha egy hét után valami nem lesz tuti. Emiatt az anyajegy körüli rész egy picit borostás maradt, de többnyire összejött a BBS. Egyébként egy ismerős egyszer sikeresen lekaparta az anyajegyét (nyilván nem direkt) de pár hónapra rá vissza nőtt neki ugyan oda, ilyen létezik vagy csak nagyon durván képzelődött? Egy dolgot még kérdeznék és ezzel már végképp offolom a topicot, de az lehetséges hogy a nyakam azért szokott kipirosodni mert túl meleg vízzel öblítem le a borotvát? Csak mert olvastam hogy igazából a meleg víz tágítja a pengét és így könnyebben okoz sérülést, vagy kellemetlen "horzsolásokat" ellenben a hideg vagy kevésbé meleg vízzel, ami összehúzza a pengét! Ha félre informáltam magam, akkor bocsánat, javítsatok ki! :)
Az ember a szíve mélyén örökké oda való, ahol született. Erdély szíve, Székelyudvarhely :hat:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #18179 Dátum: 2017. Február 06. - 06:03:54 »
Hát Attila, ha olyn meleg pengét használsz, aminek a hő hatására, már van érezhető tágulása, akkor te nem borotvállod, hanem pörzsölöd magad. Az egy másik szőreltávolítás, általában a disznótorokon, gázégővel csinálják.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici