Az esti borotválkozásom:
Előtte: Zuhany, Proraso Pre
Borotva: Lord L6
Penge: Astra SP (2)
Krém: TBS Maca Root
Pamacs: Hans Baier Borz
Utána: Hideg víz, Barbon, Hideg Víz, TBS ASB
Mivel éppen tanulom az irritáció és a sérülésmentes borotválkozást, így a tapasztalt tagok tanácsára adván egy azonos borotvával és pengével kísérletezem, viszont Édesanyám meglepett egy szettel (pamacsot kivéve) és úgy döntöttem hogy kipróbálom, ha már külföldi videókban is annyira dicsérték ezt a készítményt. Igazából még egyenlőre konkrét véleményem nincs, eléggé puha krémről van szó az illata nagyon kellemes, de nem tudnám mihez hasonlítani. (Maka gyökér) A tégely kupakjának az aljára volt egy körömhegynyi krém kenődve és azt kevertem ki! Durván sok hab lett belőle, még maradt is meg a harmadik kör után, viszont következőre több vizet kell bele tegyek, mert egy picit havazott amire a nyakamhoz elértem. Az eredmény egészen jó lett, leszámítva azt, hogy sajnos eléggé durván belekaptam az anyajegyembe (egy kis részét le is vágtam a szélének) viszont nem nagy és lógó anyajegyről van szó, éppen hogy csak picit púpos és pici! Máskor mindig átsiklott a borotva, de kivárom az egy hetes "ön" hegesedést, amiről olvastam mert úgy tudom hogy borotválkozás közbeni sérülés miatt nem tud úgy sérülni hogy "rákos" legyek, legalábbis orvosi fórumokon ezt írták a dokik, de persze mindenképpen megnézetem majd bőrdokival ha egy hét után valami nem lesz tuti. Emiatt az anyajegy körüli rész egy picit borostás maradt, de többnyire összejött a BBS. Egyébként egy ismerős egyszer sikeresen lekaparta az anyajegyét (nyilván nem direkt) de pár hónapra rá vissza nőtt neki ugyan oda, ilyen létezik vagy csak nagyon durván képzelődött? Egy dolgot még kérdeznék és ezzel már végképp offolom a topicot, de az lehetséges hogy a nyakam azért szokott kipirosodni mert túl meleg vízzel öblítem le a borotvát? Csak mert olvastam hogy igazából a meleg víz tágítja a pengét és így könnyebben okoz sérülést, vagy kellemetlen "horzsolásokat" ellenben a hideg vagy kevésbé meleg vízzel, ami összehúzza a pengét! Ha félre informáltam magam, akkor bocsánat, javítsatok ki!