Zenith! Igen, tudom hogy mit írtam! Ne tévesszen meg a korom, felvállalnám ha az én fejemből pattant volna ki ez a dolog, de hozzá tettem azt is, hogy "olvastam". Manapság az internet sem megbízható információ szempontjából, ezért is tettem fel itt is a kérdést, hátha többet tudok meg, de ennek csak cikizés lett a vége.
Qka, a nyakamon több forgó is van, így már alapból eléggé nagy szívás az egész, de rátesz egy jó nagy lapáttal az is, hogy a jobb oldalon, ahol ez az anyajegy is található ott majdhogynem szálanként változik az irány! Hol jobbra, hol balra, hol átlósan vagy össze-vissza, de a lényeg az, hogy annyira közel vannak egymáshoz hogy esélyem sincs szálirányban borotválni, mert akkor az lesz a vége, mint az anyajegyemmel hogy belekapok. Nincs akkora felület hogy ki tudjam feszíteni és ez a rossz! (ezt már azért nem tettem hozzá, mert így is off volt a topic, nem akartam Egri Csillagokat leírni a SOTD bejegyzésemhez)
Narakh, igen erről hallottam, de csak annyit tudok mondani hogy ennél rosszabb ne legyen! Ha egyszerűen egy kört húzok a nyakamon, akkor meg az imént említett problémás résznél valószínűleg szőrbenövés lesz..
Köszönöm szépen mindenkinek, máskor inkább magamban tartom ha ilyen van mert úgy vettem észre hogy rosszul sült el, de azt hozzátenném hogy nem trollkodni akartam, valóban komoly szándékkal tettem fel a kérdéseket..