Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2299324 alkalommal)

FBP

• Vendég
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #1980 Dátum: 2011. Október 10. - 08:31:44 »
Rám!  ;)  :fetreng:
Fonti! Óriási mázlid van, hogy nem vagyok regisztrálva a B&B-n  :crazy: :fetreng: :fetreng: :fetreng:

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1981 Dátum: 2011. Október 10. - 08:34:33 »
 :borz1:  ;D
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #1982 Dátum: 2011. Október 10. - 08:41:52 »
Jó, akkor most komolyan kérdem, még egyszer. fontin túl: fotó vagy borotva?   :evil:

fbp: nem is olvasod?

FBP

• Vendég
« Válasz #1983 Dátum: 2011. Október 10. - 08:45:17 »
fbp: nem is olvasod?
Csak ritkán...ha valami épp érdekel, akkor a véleményeket elolvasom. Egy seggel több lovat...nekem nehéz  ;D

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #1984 Dátum: 2011. Október 10. - 10:00:12 »

Már szavaztam !  ( de miért mindig Te kapod a rózsaszín oszlopot ??????   :crazy:  ;D  )
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1985 Dátum: 2011. Október 10. - 10:05:54 »
Köszi!  :) ...a szín meg rejtély.  ;D
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #1986 Dátum: 2011. Október 10. - 11:43:28 »
Sztem ezt is "megnyerjük"... ;)
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #1987 Dátum: 2011. Október 10. - 13:21:24 »
Fonti,

Én is regisztráltam és szavaztam.

Toportyán helyett Lobo Lobo a nickem.
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1988 Dátum: 2011. Október 10. - 13:25:08 »
... fotó vagy borotva?   :evil:

Szerintem egyik sem. Topi beszervezése volt a titkos célja a szavaztatásuknak.  ;D

Köszi Topi, rendes vagy!  ;)

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1989 Dátum: 2011. Október 10. - 17:59:40 »
Na, erről a szavazásról most nem maradtam le.

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1990 Dátum: 2011. Október 10. - 18:08:14 »
Köszi!  :) Most viszont az előző két naphoz képest egy hétig lesz nyitva, így mások az esélyek. Én sem értem még a szisztémájukat. (Azt se Ed, -de most komolyan  ;) -, hogy mi számít.) Lehet, hogy majd döntőt tartanak a háromszor 1 hét eredménye alapján.  :crazy:

Nem elérhető isti79

• Törzstag
« Válasz #1991 Dátum: 2011. Október 10. - 19:53:52 »
Én is szavaztam!

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1992 Dátum: 2011. Október 10. - 20:21:41 »
Köszi!  :)

FBP

• Vendég
« Válasz #1993 Dátum: 2011. Október 10. - 21:34:31 »
Trumper megkövetés...amúgy semmi extra:

Pre: melegvíz
Habanyag: Trumper kókuszos krém
Pamacs: Kent BK2
Borotva: Thiers Issard 6/8
Bőr: Kanayama 30000
AS: hidegvíz

Az utóbbi időkben a favorit szappanja nálam a Martin de Candre lett. Egy hátránya van, ez a szappan alapvetően szárít, amivel nyáron nincs túl sok gond, de a hideg idő már némi problémát okozott, ugyanis - bár már jónéhányat kipróbáltam - nem vagyok kibékülve egy aftershave-vel sem. Az alkoholosak szárítanak, a balzsamok csak kenődnek, csak kenődnek az arcomon akár órákon át. Legjobban eddig a hidegvíz vált be. Ezzel csak annyi probléma szokott lenni, hogy ha a borotválás nem sikerült 100%-osan, akkor bőrnyugtatóként kénytelen vagyok valamilyen alkoholos AS-t alkalmazni...gyakorlatilag bármelyiket, utóbbi időben egy Dittmar AS sample-t (Bubu  :sör:).
Nem volt mit tenni, kellett keresnem egy olyan habanyagot, ami nem szárít. És itt bevillantak Qka fórumtárs szavai, merthogy neki is bejön a MdC, őt is szárítja, ezért inkább hajlik a Trumper felé...nosza, gondoltam, adjunk esélyt a márkának...mivelhogy alapvetően borotválozás témában sznob vagyok, így a jó öreg Barbon szóba nem jöhetett. Ma tozzal a szokott helyen, szokott időben lejátszott bizniszparty után hazaindulván a Neroli felé kanyarodtam, ahol kiválasztottam a fenti cuccot. Kókusz...hm...nem egy klasszik illat, de a kókuszt, mint ehető növényt szeretem. A habja jó, az illata nem tolakodó. A borotválkozás 10/10-esre sikerült. Szárító hatásról később tudok beszámolni.
TI: fura anyag ez a carbonsong...nem könnyű élezni...de úgy érzem sikerült, bár nem adta könnyen magát (ez monnyuk nem tetszik benne  :-\)  
« Utoljára szerkesztve: 2011. Október 10. - 21:47:12 írta fbp »

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1994 Dátum: 2011. Október 10. - 21:52:36 »
Azért a melegviz és a hidegvíz között van néhány említésre méltó dolog is!  ;) ...nem beszélve a fotóról! Végre képben is vagyunk!  :borz2:
 :sör:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici