Trumper megkövetés...amúgy semmi extra:Pre: melegvíz
Habanyag: Trumper kókuszos krém
Pamacs: Kent BK2
Borotva: Thiers Issard 6/8
Bőr: Kanayama 30000
AS: hidegvíz
Az utóbbi időkben a favorit szappanja nálam a Martin de Candre lett. Egy hátránya van, ez a szappan alapvetően szárít, amivel nyáron nincs túl sok gond, de a hideg idő már némi problémát okozott, ugyanis - bár már jónéhányat kipróbáltam - nem vagyok kibékülve egy aftershave-vel sem. Az alkoholosak szárítanak, a balzsamok csak kenődnek, csak kenődnek az arcomon akár órákon át. Legjobban eddig a hidegvíz vált be. Ezzel csak annyi probléma szokott lenni, hogy ha a borotválás nem sikerült 100%-osan, akkor bőrnyugtatóként kénytelen vagyok valamilyen alkoholos AS-t alkalmazni...gyakorlatilag bármelyiket, utóbbi időben egy Dittmar AS sample-t (Bubu
).
Nem volt mit tenni, kellett keresnem egy olyan habanyagot, ami nem szárít. És itt bevillantak Qka fórumtárs szavai, merthogy neki is bejön a MdC, őt is szárítja, ezért inkább hajlik a Trumper felé...nosza, gondoltam, adjunk esélyt a márkának...mivelhogy alapvetően borotválozás témában sznob vagyok, így a jó öreg Barbon szóba nem jöhetett. Ma tozzal a szokott helyen, szokott időben lejátszott bizniszparty után hazaindulván a Neroli felé kanyarodtam, ahol kiválasztottam a fenti cuccot. Kókusz...hm...nem egy klasszik illat, de a kókuszt, mint ehető növényt szeretem. A habja jó, az illata nem tolakodó. A borotválkozás 10/10-esre sikerült. Szárító hatásról később tudok beszámolni.
TI: fura anyag ez a carbonsong...nem könnyű élezni...de úgy érzem sikerült, bár nem adta könnyen magát (ez monnyuk nem tetszik benne
)