@ Fbp:
Timsó, mint AS? Azt akár néhány perc után le is lehet mosni...
OFF...bocs, de reagálnék
Ha vér fakad, akkor használom, amúgy nem. De van egy olyan gyanúm, hogy a timsó is szárít...de nem esüszöm meg rá.
A lényeg pont az lenne, hogy a szappan szárítását valahogy kompenzáljam, de igazán jó cuccra még nem leltem. A tejszerű ASB-k nem segítenek (a Weleda-val már vagy 3x-ra próbálkozom...reménytelen), nem tűnik el, csak nyálkás marad tőlük a bőröm. A Loxitán krémek jöttek be eddig a leginkább, de jobb lenne valami illatmentes verzió (a k. anyámat, mi?
)
Sajna a Botanicus cseh krémem elfogyott, és már nem is gyártják. Most ajánlottak valami mást helyette, de nagyon lassan kommunikálnak, néha hetekbe telik egy válasz tőlük, és webshopjuk csak !!!kínai!!! nyelven van (ez azé elég fura...mégy csehül sincs!).
Két cucc van, ami még reményteli lehet, és még megadom nekik az esélyt. Egyik az Institut Karité, másik a MdC kókuszolaj(zsír) alapú arckencéje. Az IK jelenleg nem kapható itthon, az egyetlen helyen nincs...csak ígérgetés...az van! Esetleg ha valakinek van, de megunta, szívesen átveszem!
De összességében minek is kell AS? Ha jó a kés, jó a kéz, nekem nincs rá igényem. Persze ez nem mindig jön össze, de törekedni kell rá, nekem úgy 80%-ban össze is jön. Esetleg fertőtlenítéshez hasznos lehet az AS...de az ASB-k is fertőtlenítenek???
ON