Mühle Rytmo szett
Feather penge
Balatoni szappan - Tabak
Tonino Lamborghini - Mitico
A Mühle szettje pazar, kezdőknek csak ajánlani tudom. A tapasztaltabb kollégák nem fognak érte rajongani, mivel az R89-es fej állítólag "kezdő" fej. Én szeretem, többször visszatérek hozzá. A Feather pengével olyan mintha vajazókéssel borotválkoznék. A pamacsot nem elég a Sedi Jani által kalkulált 8 percig áztatni, vagy ha igen akkor meleg vízzel kell, különben szúr. Sajnos ebben a szép nyélben csak egy pure badger van.
A Balatoni szappan Zsuzsától érkezett, de sajnos a szaglásomat nem sikerült feléleszteni vele. Amit érzek belőle, hogy van benne egy kis fűszeresség és egy csipet vanília. A való életben inkább narancsos-bőrös illat állítólag, szóval amit érzek annak nem sok köze van a valósághoz. Párom szerint szappanos, dohányos illat, egyáltalán nem kellemetlen, vagy tatás, finom friss illat. Maga a szappan kiváló, sűrű, tartós habot ad, kiváló síkosítást és puhítást biztosít. Remélem hamarosan lesz újra borotvatalálkozó, mert szeretném megszagolni a teljes kollekciót (persze, ha az orrom is rendbe jön addig). A doboza nagyon tetszik, mert szép széles szája van, így alig 10 másodperc enyhe pamacsolással elég anyagot tudok felvenni, ami 2,5 körre elég.
Levezetésnek a még megmaradt Mitico-t választottam, mert baromi erős az illata. Mára ebből valamicskét érzek is. Ahogy korábban is írtam, ez egy JPG- La male koppintás, jól sikerült, baromi erős és tartós illattal. Még a szaglásvesztésem előtt, ezt az after-t csak nappal tudtam használni, mert szinte égette a nyálkahártyám. Nem venném újra, pedig asszony állandóan mászik rám, amikor ezt használom.