Tegnap:
elő előtte : még hétvégén készítettem 4 kg kötbullart ( svéd húsgolyó: darált marha, és sertés hús, só, bors, szegfűbors, szegfűszeg, reszelt nyers vöröshagyma )
ami elősütés után, bekerült a mélyhűtőbe. Kiolvasztást követően kis vajon barnára pirítottam, a maradék vajon elindítottam, egy hígabb állagú besamelt - öntetnek a húsgolyókra - ezt szója szósszal ízesítettem, készült hozzá egy kis burgonya püré, illetve egy kis áfonyadzsem került mellé vacsorára.
aztán késő este....
Előtte : zuhany
Pre: cremor aqauaosus+ lime skin food ( jó lett ez a házi keverék
)
Krém : GFT kókusz
Edény: porcelán mug
Kések: 1, Wade&Butcher 7/8 a "betyáros" A felújítása után többször neki futottam az élezésének, de éreztem, hogy több van ebben a késben, mint amit elértem vele. Hétvégén aztán, egy újabb próbálkozás teljesen az alapoktól, és úgy sikerült abbahagynom a fenést, hogy most lett az igazi. És bizony, ez a borotválkozásnál is érezhető volt. Azt gondoltam, hogy near wedge vonalon a 7/8 Reynold után már nem lehet nekem újat mutatni, de úgy néz ki mégis. Az arcomon azt éreztem, mintha, egy tompa életlen tárgyal húzogatnám a szőrt, ennek ellenére, szinte ellenállás nélkül borotvált simára.
2, Bosztok 6/8 ezt a kést Zoli cimbinek fentem meg, ami az igen cifra élgeometriájának köszönhetően nem volt egyszerű feladat. Ennek is többször futottam neki, és a hajszáltesztet most sem ugorja meg, viszont gyanúsan jól borotválta a szőrt az alkaromon, Olvasgattam már régebben is olyan észrevételeket, ahol azt írták , hogy egy kés nem teljesített jól a hajszálteszten, mégis komfortos borotválkozási élmény adott. No ez itt is így lett, irritáció, pontvérzés, egy egyéb kellemetlen mellékhatások nélkül borotváltam le vele arcom másik felét.
After: proraso arszesz, majd balzsam.
Eredmény : 10/10
reofil