Az én hajam barna, az asszonyé is, csak neki jóval vastagabb. A vastagabbon jobb csinálni a tesztet szerintem. A vékony hajszálat a kellően éles kések se mindig viszik, a nagyon vastagot viszont nagyon könnyedén. A vastag hajszál az én észrevételem alapján nagyobb tartományt fog át. Pl. egy olyan él amin a vastag hajszál már "hegedül" azon a nagyon vékony hajszál semmit nem csinál. Viszont ha van annyira éles hogy a vékony hajszálba belekap, akkor általában el is pattintja már. Szóval a vastag haj nagy tartományt fog át, kevésbé éles késsel is el tudod már vágni, a vékony haj kicsi tartományt fog át, és ahhoz hogy elvágd élesebb kés kell. Én a vastagabb hajat szeretem, mert ott van olyan szint hogy "nem jó", "már majdnem jó", "jó", "nagyon jó". A vékony hajnál meg van a "nem jó", "jó" és "nagyon jó". Nekem eddig ez az észrevételem, lehet másnak mások a tapasztalatai mivel mindenki haja más. Viszont érdemes hajmosás után teszthajat gyűjteni, totál más eredményeket kap az ember zsíros hajjal.