Ma megtörtént az első igazi három körös borotválkozásom: wtg, xtg, atg.
Előkészítés kiadós arcmosás krémszappannal, forróvizes lemosással.
Nem kaptam palmolive borotvakrémet, így wilkinson tégelyes szappan+a párszázas pamacs. A szappan tetszik, jó az illata is, de a pamacsnak mennie kell, mert nagyon durva (lehet, hogy csak nekem...).
A beretva egy 1983-as kéknyelű Gillette Slim Twist DE, egyelőre wilkinson pengével (harmadik alkalommal sem lett sokkal jobb, szerintem soha nem is lesz.
).
Az érzés 10/10, a végeredmény viszont a nyakon némi pontvérzés, és az arcon is pár helyen kisebb pontok, de egész BBS közeli hatás - soha nem volt még ilyen sima az arcom az elmúlt 15-16 évben, előtte meg nem borotválkoztam.
Szóval kb 6/10-re mondanám az eredményt. Eddig ez volt a 3. borotválkozásom DE borotvával, és egyre jobban kezdek ráérezni a dologra.
Az after egy kis alkoholos STR8 - Challanger volt. Eddig is ezt használtam az illata miatt, de a zsiletthez nem biztos, hogy megtartom, mert érzem, hogy valami balzsam jobbat tenne, de még nincs meg a kiszemelt cucc.
Egyelőre még csak próbálkozom, de nagyon bejön ez az egész. Tökéletes kikapcsolódás a mindennapi rohanásban.