Urak!
Megdöbbenve olvastam vissza az elmúlt pár bejegyzést... Mi van veletek??? Tiszta amatőr.. Az évek gyakorlata hova tűnt? Aki éveket töltött itt, közbentudatosan borotválkozott, azt gondolnám, hogy egy fakanállal is úgy borotválkozik, mint anno Faházy pinpongozott...
...Topi tanár Úr, ha megengedi átvenném most az órát, ebben az elméletileg emelt szintű iskolában.
toz- dícséretes az újfajta kisérletezgetése, látom a punk irányzat felé kacsintott... de a DIY R&D hol marad? Razorpit a bótból? Az órán DIY sütő-szilikon lapról tanultunk.. kb 40 rp kijön egy lapból... továbbá BIC eldobható most már több, mint egy hete? Tegye csak le! Az észrevétel miszerint mi jobban borotválkozunk... biztos ebben??? Nézzen csak körül... na jó! Legyen egy 4-es, de csak mert ilyen kitartó a műanyaggal. Most leülhet.
Kuni fiam! Látom nem készült ma sem! de ahogy elnézem az elmúlt pár évben sem! Mi az, hogy mi közelít legjobban a BBS-hez? Hát a BBS! Miért kérdés még, mindig hogy eszik-e vagy isszák?
Leülhet! Illetve álljon csak fel! Kollégája frissen borotválva úgy néz ki, mint maga 1 napos szőrrel? Ez a kölök melyik osztályba jár? Küldje csak ide! Leülhet! Következő órán újra felel, illetve javaslom válogassa meg vagy térítse meg kollégáit, nem az állatkertben vagyunk, ahol megengedett a minősíthetetlen borosta.
deka- Nem megy még mindig az ATG? Szőrbenövés témakörben problémákkal küzd még mindig? Mióta is jár a mi iskolánkba?? Áh maga javíthatatlan! Üljön csak le, technika óráig békén hagyom, hármas! Mi? Hogy WTG-ben teljesen elégedett? Maga dolga, egyetértek! de egy gyenge 4-esnél jobbra nálam akkor se számítson!
bgakos- mi az, hogy maga nagyon régóta nem törekszik a BBS-re? Akkor minek borotválkozik? Az pontosan a nem törekvés a BBS-re. Mi? hogy fél méteres szakálla van? Ja azt nem láttam... Ennyire rég óta..? De akkor sem értem! A dolgozataiban mindig törekedik a BBS-re... Szerencséje, hogy ezen a héten maga a hetes! Következő órára változtasson ezen! és... törekedjen a BBS-re! Mit fog szólni majd otthon az asszony pár év múlva? Halott már a kámszútráról? Nem? Pár év múlva kötelező olvasmány lesz!
Malac- Nem megy még a kiborotválás késsel? Ezekről az órákról hiányzott? Na majd fog az menni! A házikra általában mennyi időt szán? Mennyit? Kevés! Kétszer annyival próbálkozzon! Van otthon sebtapasza? Akkor jó! Jövő héten újra felel! gyenge négyes, mert legalább próbálkozik! Üljön le.
Betyárka- látom maga még mindig idealista. De mit akar maga az állán egy életlen késsel 100-szor kanyarodni? Kipróbálta már? Vagy az nem a maga álla volt? Demitakart ezzel mondani Lajos? Mi? az állam én vagyok?! Csökönyös, mániákus idealizmusa miatt négyes, leülhet.
Kicsengettek...