Szép Napot Földlakók!
Ma, egy kis erdei túra után, sort kerítettem arcom egyenkockásítására.
BOM:
- tusolás, alapos sikálás
- a gyerek fürdetőkenőcse
- Gianni-tól kapott omega pamacs
- Gianni-tól kapott Edwin Jagger szappan
- SicTransittól vett 5/8-as Böker Edelweiss
- hazai csapvíz
- FLP Gentleman's Pride AS
Hol is kezdjem... Az alapozást egy nagy adag youtube-al, és a fórum alapos áttanulmányozásával indítottam, miután tegnap lefertőtlenítettem minden cuccost a gyerek pelenkafertőtlenítőjével és egy sanytol kendővel.
A mai túra után elmentem pancsolni, ám előtte elküldtem a pemzlit búvárkodni. Miután alaposan átsikáltam a fizimiskámat a gyerek gyógyszertári fürdetőkenőcsével (majdnem a popsikenőcsöt fogtam meg), felpamacsoltam a szappant, és a beretvát megfogva elmormoltam pár imát és annak módja szerint elindítottam arcom átfazonírozását.
Mit is mondjak, furcsa egy érzés volt... Volt már rajtam egy rendes heti suba (nálam ez már nagyobb parét jelent, mint a hajam), így minden egyes óvatos húzásnál hallottam szőrszálaim halálsikolyát.
Szó szerint vitte, mint a beretva...
Elügyeskedve vagy fél órát egész tűrhető eredményt kaptam, bár babapopsira nem is számítottam sima fentről lefelé húzással. És még nagyon véres sem lettem, csak egy-két pötty árulkodott az ügyetlenségemről álltájékon. Úgy gondoltam, hogy a végét (szőrrel vissza - musz a háromszoros fehérnép miatt) már a jól bevált zsilettemmel nyomom le.
Nem sok dolga volt...
Az AS-t már inkább éreztem búrámon, mint bármikor előtte, szóval tuti jól gyalult a cucc.
HastalaVista bébi!
Jöttömre kelet felől öt nap múlva számíthattok
Maci