Kedves Salmo! Először is köszönöm a segítségedet és Jenes Sanyinak is ofkorsz, amit kaptam tőletek.
A borotva és az ezzel kapcsolatos miskulanciák eléggé kívült estek, esnek a praxisomon, így nagyon nagy segítségemre voltatok a fejlesztésben. Köszönöm a teszteket, nagyon hasznos volt látni a fejlesztésben az irányt, amit a gyakorlati borotva élezés mutatott meg. Talán levonhatom a végső konklúziót, a HCK1200-es korundos fenőkő marad ahogy van, vállalható.
A HCAS kerámia nagyon jó késekhez, de nem jó borotvához. Viszont annyit elárulhatok, hogy vannak még remények, a héten kapok az egyik magyar gyártótól korund szemcsét, kétféle szemcseméretben, ha sikeres lesz és beváltja a reményeket, akkor még hallani fogtok róla, róluk. Az viszont már most látszik, hogy a szerény kisipari körülményeim között elérhető legkissebb szemcseméret valahol F1500 körül van, ennél finomabb szemcséjű kőre nem mernék ígéretet tenni sem.
De talán ha 1-2 követ ki lehet váltani a sorból, akkor több marad drágább kövekre...
Ez a bekezdés eddig csak rólam szólt, viszont szeretném valahogy vissza adni legalább egy részét, annak a sok segítségnek, amit kaptam, és a magam módján valamit vissza adni a közösségnek is. Ezért arra gondoltam, hogy a borotvafórum tagjainak szeretnék felkínálni 50%-os kedvezményes vásárlási lehetőséget a HCK1200 fenőkőre. Nincs időkorlát.
PM akár itt vagy a weboldalamon keresztül email, de akkor szeretnék egy borotvafórumos nick-et kérni hozzá.
A gyakorlati bemutató, tanfolyam nagyon jó ötlet, ha meghívtok, akkor szívesen viszek ilyen köveket a helyszínre is akár...