Idézetet írta: Renwargner - 2015. Szeptember 10. - 17:51:19Idézetet írta: pmol322 - 2015. Szeptember 10. - 17:32:30vagy ez, vagy azhol vetted?Ha az EM-ben, akkor 99.99%-hogy nem shave ready, csak rámondták.Ezen felül még lehet, hogy a technikád sincs a csúcson.Extrametálos, igen. Akkor valószínű nem shave ready. Mit javasoltok, hol éleztessem, vagy kivel? A technikám amúgy biztos nem jó még...bár majd meglátjuk ha shave ready lesz a kés, utána. Kovács úrral ne.
Idézetet írta: pmol322 - 2015. Szeptember 10. - 17:32:30vagy ez, vagy azhol vetted?Ha az EM-ben, akkor 99.99%-hogy nem shave ready, csak rámondták.Ezen felül még lehet, hogy a technikád sincs a csúcson.Extrametálos, igen. Akkor valószínű nem shave ready. Mit javasoltok, hol éleztessem, vagy kivel? A technikám amúgy biztos nem jó még...bár majd meglátjuk ha shave ready lesz a kés, utána.
vagy ez, vagy azhol vetted?Ha az EM-ben, akkor 99.99%-hogy nem shave ready, csak rámondták.Ezen felül még lehet, hogy a technikád sincs a csúcson.
Jenessanyi, Gregg ...keresd meg őket
Idézetet írta: bbuffy - 2015. Szeptember 10. - 20:27:28Idézetet írta: Renwargner - 2015. Szeptember 10. - 17:51:19Idézetet írta: pmol322 - 2015. Szeptember 10. - 17:32:30vagy ez, vagy azhol vetted?Ha az EM-ben, akkor 99.99%-hogy nem shave ready, csak rámondták.Ezen felül még lehet, hogy a technikád sincs a csúcson.Extrametálos, igen. Akkor valószínű nem shave ready. Mit javasoltok, hol éleztessem, vagy kivel? A technikám amúgy biztos nem jó még...bár majd meglátjuk ha shave ready lesz a kés, utána. Kovács úrral ne.Őt nem ismerem, Gregg és Jenessanyi urakat javasolták, mint látható.
Ez a második ilyen Dovo, ami hozzám került. Mindkettőnek komplett élszalagot kellett kialakítani, kétezres kőtől kezdve. A kialakult élszalagtól pedig szintén nem vagyok hanyatt esve. Az előzőt szó nélkül visszavették a tulajtól, olyan ronda volt. Ez utóbbi elfogadható kategória. Ezek alapján tényleg sokkal érdemesebb a fórumtársaktól venni régi, jó minőségi használt/felújított késeket.
Sziasztok! Új vagyok itt, nem igazán értek még az effajta borotválkozáshoz, de előkerült egy orosz Spartak Stiz 1956-os borotva nagyapám hagyatékából, rozsdásan, nyél nélkül, és piszkálja a fantáziámat, hogy jó lenne használni.A rozsdát lepucoltam róla, szépen felpolíroztam, már csak egy rendes élt kellene alakítani neki.Gondolom nem ártana ha lenne hozzá gyakorlat meg többféle szemcséjű kő, ezért kérdezem tőletek: Gödöllőn/Budapesten esetleg Kiskunhalas és környékén tud-e valaki egy késes mestert aki élez borotvákat is?Előre is köszi!
Idézetet írta: gregg - 2015. Szeptember 11. - 22:18:12Ez a második ilyen Dovo, ami hozzám került. Mindkettőnek komplett élszalagot kellett kialakítani, kétezres kőtől kezdve. A kialakult élszalagtól pedig szintén nem vagyok hanyatt esve. Az előzőt szó nélkül visszavették a tulajtól, olyan ronda volt. Ez utóbbi elfogadható kategória. Ezek alapján tényleg sokkal érdemesebb a fórumtársaktól venni régi, jó minőségi használt/felújított késeket.Most Dovo-éknál Solingenben keresnek csiszolós/élezős embereket, menjek javítani a színvonalat?