Folytatva a korábban megkezdett gondolatsort, ma azzal az SFK késemmel borotválkoztam, amit újra nekiálltam élezni. És hogy valami "tapasztalati" haszna is legyen számomra, próbáltam úgy megélezni, ahogyan Peti javasolta. Norton 1000 kőre mentem vissza. Itt jobban figyeltem a bevel set-re. Amikor a köröm teszt egészen kiváló volt, akkor nekiálltam úgy ahogyan kazam leírta, azaz "extrém" enyhe nyomással dolgoztam tovább az 1000 kövön. Amikor a szőrszálat már simán vitte, csak akkor léptem át a Norton 4000/8000 kombóra. Végül 12k-s kínai kövön fejeztem be. A kínainál Nagurát használtam iszapolásra. A legvégén pedig csak simán, iszapolás nélkül is megdolgoztattam a kést. Azonban a mai borotválkozás alapján, nagyon őszintén megmondom, hogy számomra még kívánja a kés a 0,25 mikronos pasztás bőrt. Azok a kések amelyeket ezzel a pasztával fejezek be, sokkal kellemesebb borotválkozási élményt nyújtanak. Bár ez sem volt rossz, sőt elképzelhetőnek tartom, hogy a finomabb köveken további élezésre lenne szükség a kés wedge volta miatt.