+1 majdnem mindenre, amit SicTransit írt.Majdnem ugyanezek voltak nekem is, a legvégén csak az L6 maradt.Biztos jó lenne egy Merkur Progress is, de félek, hogy sajnálnám, hogy megvettem, mert nem lenne akkora különbség.
...hogy megtaláljam azt a készüléket, ami a legkíméletesebb.
Idézetet írta: csudri - 2011. Március 07. - 15:56:45...hogy megtaláljam azt a készüléket, ami a legkíméletesebb.A készülék ám még csak egy dolog, ahhoz majd meg kell találnod a benne számodra legkíméletesebb pengét is. És egyáltalán nem lehetetlen, hogy egy kíméletesnek kikiáltott készülék neked majd nem lesz az, sőt, esetleg fordítva, egy nem kíméletesnek tartott meg igen.Mindezt csak azért, nehogy csalódj. Illetve, hogy készülj föl arra, hogy mindenképp kell majd próbálgatnod magad, ezt nem nagyon úszod meg.http://pamacsespenge.blog.hu/2011/02/09/zsilettekrul
Aki csak teheti dobja el a 8 penges vibratoros borotvajat,mert az 1900-as evekbol valo darabok megszegyenitik az uj borotvakat.
Hát Zoli, ezzel itt pont nyitott kapukat döngetsz... Nem sokan használunk itt nyolcpengés vibrátort, ellenben szerintem mindenkinek van régi Gillette-je.
Idézetet írta: edrose - 2011. Március 10. - 16:33:00Hát Zoli, ezzel itt pont nyitott kapukat döngetsz... Nem sokan használunk itt nyolcpengés vibrátort, ellenben szerintem mindenkinek van régi Gillette-je. Nekem nincs... ...de szeretnék már egyet!
Idézetet írta: FBP - 2011. Március 10. - 16:39:53Idézetet írta: edrose - 2011. Március 10. - 16:33:00Hát Zoli, ezzel itt pont nyitott kapukat döngetsz... Nem sokan használunk itt nyolcpengés vibrátort, ellenben szerintem mindenkinek van régi Gillette-je. Nekem nincs... ...de szeretnék már egyet! Vibrátort?
Idézetet írta: Zoli - 2011. Március 10. - 16:16:40Aki csak teheti dobja el a 8 penges vibratoros borotvajat,mert az 1900-as evekbol valo darabok megszegyenitik az uj borotvakat.Hát Zoli, ezzel itt pont nyitott kapukat döngetsz... Nem sokan használunk itt nyolcpengés vibrátort, ellenben szerintem mindenkinek van régi Gillette-je.