Én egy időben ráálltam ezekre, mert nagyon bejöttek. az a helyzet, hogy itthon, piacon borzalmas állapotúak vannak. Olyat én is tudok adni nektek pár ezerért (van egy foghibás New St. és egy kissé hajlott fedlapú New, ami így beesett).
Alternatív vonalak: német ebay, nincs vám.
angol ebay: alapvetően brit New konverziók vannak, előnyük, hogy általában krómozottak, ami kevéssé kopik, és szerintem szebb.
USA ebay: itt aztán van választék, én mondjuk szeretek eredeti dobozzal lőni, anélkül még majdnem olcsók is. Sokszor a hirtelen fellőtt, koszos darabok a legjobb vételek. A legtöbb New az originál bar handle, de legalább ennyi a ball-end is. Mivel aranyozottak, mind kopott. New standard -et (esetleg Tuckaway-t) is bőven találni, ha jól feketedettet sikerül találni, azt szépen vissza lehet alakítani (bár úgy is szép), és sokszor olcsó. New Standard esetén ne legyen hajlott a fog, mert nem lehet visszahajtani, az törik (szerintem az alaplap is öntvény). Ugye alapesetben ezüstözött, ritka az arany. Ha fekete, az jó, mert azon látszik, ha kopott. Polírozott darabon a fényes réz is jól mutat a fotón...
Itt már bejátszhat a vám, ha megáll, illetve a GSP, ami egy ...., de sok eladó eleve úgy rakja fel.