S lehet a nagybácsi szekrényében, a dobozában pihenő Twistet, most, akár a locsolkodás ürügyén el lehet kunyerálni.
Idézetet írta: pmol322 - 2014. Március 31. - 10:10:31S lehet a nagybácsi szekrényében, a dobozában pihenő Twistet, most, akár a locsolkodás ürügyén el lehet kunyerálni. A mi családunkban nem nagyon locsoljuk a nagybácsit, de ahány ház, annyi szokás
Idézetet írta: kezdőmókus - 2014. Március 31. - 09:54:06Idézetet írta: pmol322 - 2014. Március 31. - 09:20:46De kezdő borotvának nem kell szerintem elsőre jobb.Lehet, hogy van sok Gillette ami ideális kezdőknek, és akinek van otthon a családban egy az persze indulhat ezzel, de SZVSZ nem jó tanács, hogy egy kezdő ilyet szerezzen be. Nagyon random hogy mi lesz éppen a bolhapiacon, és az milyen állapotban van. Te már elég rutinos vagy hogy kiszúrd mi ezekből a jó, és motivációd is volt egy felújításhoz, de egy kezdő majd azon gondolkozik hogy rosszul csinál-e valamit, vagy a lomtalanítás közben valaki rálépett-e a borotvára. Közben párezerért lehet egy jó Lordot kapni újonnan, viszonylag konzisztens minőségben.Erre csak azt tudom mondani, én bolhán nem vásárolok borotvát!Csak megbízható személytől.S lehet a nagybácsi szekrényében, a dobozában pihenő Twistet, most, akár a locsolkodás ürügyén el lehet kunyerálni. Fehege:Nem tántorodok el amit állítottam: Átgondoltam azóta milyen borotvákat használtam, s TTO nincs közöttük. Nem mintha nem lenne egy két tetszetős köztük, de ha TTO nekem akkor Twist. Most már érted az indíttatásom, s a jelző használatom okát.S sajnálom, ha valakit esetleg félre vezettem, de van olyan fórumtárs, aki Ákos barátunktól az én tanácsomra vette meg a Twistet, azóta is napi szinten élménybeszámolót tart mailon, hogy milyen jót beretválkozott éppen.
Idézetet írta: pmol322 - 2014. Március 31. - 09:20:46De kezdő borotvának nem kell szerintem elsőre jobb.Lehet, hogy van sok Gillette ami ideális kezdőknek, és akinek van otthon a családban egy az persze indulhat ezzel, de SZVSZ nem jó tanács, hogy egy kezdő ilyet szerezzen be. Nagyon random hogy mi lesz éppen a bolhapiacon, és az milyen állapotban van. Te már elég rutinos vagy hogy kiszúrd mi ezekből a jó, és motivációd is volt egy felújításhoz, de egy kezdő majd azon gondolkozik hogy rosszul csinál-e valamit, vagy a lomtalanítás közben valaki rálépett-e a borotvára. Közben párezerért lehet egy jó Lordot kapni újonnan, viszonylag konzisztens minőségben.
De kezdő borotvának nem kell szerintem elsőre jobb.
Astra után persze, hogy szuperjó a Slim Twist... L6 után szerintem visszaesés.
Idézetet írta: Malac - 2014. Március 31. - 12:39:21Astra után persze, hogy szuperjó a Slim Twist... L6 után szerintem visszaesés.Az L6 szorította ki nálam is a Slim Twistet.
Idézetet írta: Szőrmók - 2014. Március 31. - 12:41:20Idézetet írta: Malac - 2014. Március 31. - 12:39:21Astra után persze, hogy szuperjó a Slim Twist... L6 után szerintem visszaesés.Az L6 szorította ki nálam is a Slim Twistet. Jòl tette
Idézetet írta: zsoco23 - 2014. Március 31. - 12:43:49Idézetet írta: Szőrmók - 2014. Március 31. - 12:41:20Idézetet írta: Malac - 2014. Március 31. - 12:39:21Astra után persze, hogy szuperjó a Slim Twist... L6 után szerintem visszaesés.Az L6 szorította ki nálam is a Slim Twistet. Jòl tette
Idézetet írta: Szőrmók - 2014. Március 31. - 12:45:30Idézetet írta: zsoco23 - 2014. Március 31. - 12:43:49Idézetet írta: Szőrmók - 2014. Március 31. - 12:41:20Idézetet írta: Malac - 2014. Március 31. - 12:39:21Astra után persze, hogy szuperjó a Slim Twist... L6 után szerintem visszaesés.Az L6 szorította ki nálam is a Slim Twistet. Jòl tette Köszönöm hogy sikerűlt megvàsàrolnom tőled. Nagyon jò borotva. Szeretem hasznàlni nagyon.
Nálam jól megfér a Slim Twist és a Lord L6.Közben utóbbit leváltottam egy Mekur 23C-re.Tehát hangulattól,a bőröm állapotától függően váltogatom a Gillette-t és a Merkur-t.Persze mindkettőt a Perosnna blue-val használom.