nem veszek használtat. Mielőtt megkérditek példának okáért nem szeretnék egy AIDS-es után borotválkozni még akkor sem ha lecsiszolod, újra eddzed vagy akármilyen fertőtlenítővel kezeled.
Én nem láttam semmilyet sem. Meg ahogy már írtam nem veszek használtat. Mielőtt megkérditek példának okáért nem szeretnék egy AIDS-es után borotválkozni még akkor sem ha lecsiszolod, újra eddzed vagy akármilyen fertőtlenítővel kezeled.
Olcsóbban tudsz venni akár új 208-at is, ennyiért drága.
(...) régi pengék közül nagyon-nagyon ritka az, ami a mai igényeknek megfelel.
Sziasztok! A pillangós borotvának van-e valami előnye a három részessel szemben?
Idézetet írta: Sonasz - 2013. Június 06. - 09:03:55Sziasztok! A pillangós borotvának van-e valami előnye a három részessel szemben?Nem szórod el a darabjait, mivel egyben van. Könnyű a penge betárazása. Általában kíméletesebbek három részes társaikkal szemben.Viszont... Macerásabb tisztítani, ha tönkremegy a mechanika, nem örülünk.
Idézetet írta: GianniV - 2013. Június 06. - 09:33:44Ultrahangos tisztítót használ valaki borotva tisztításra?Én vettem egyszer egy olyan Futur-t, amit az eladó ilyennel "tisztított ki". Mivel a Futur-t nem nehéz szétszedni, nem is értettem a szándékot. Én szétszedtem, és mondanom sem kell, hogy full juice-os volt belül.1. Vagy nem mondott igazat az eladó (ezt azért nem hinném)2. Nem működik ez a technológia rászáradt borotvakrém és emberi hámréteg-maradványok esetében
Ultrahangos tisztítót használ valaki borotva tisztításra?