Idézetet írta: Világosító - 2013. Május 22. - 09:55:32Ha tényleg élfanatikus vagy, akkor irány a Késportál. Ott van pár oldal az éllezésről és a kövekről. Csak olvasni kell, és az öledbe hullik a tudás.Ebben igazad van kés tekintetében, de itt ugye borotvakésről szól a fáma...Egyébként akad itt közöttünk is ún. élfanatikus... A 30000 követ én is túlzásnak tartom, mondjuk 10000-12000 magasságáig mennék a helyedben kezdésnek, azután, ha már benne vagy jobban, képes vagy meglátni a lényege. Mondjuk ilyen motivációkkal talán Sanyi véleményét is érdemes lenne kikérni, mert az az érzésem, ő már szinte az összes számításba jöhető követ kipróbálta, s talán így meg tudod óvni magad, a felesleges kitérőktől.
Ha tényleg élfanatikus vagy, akkor irány a Késportál. Ott van pár oldal az éllezésről és a kövekről. Csak olvasni kell, és az öledbe hullik a tudás.
Sziasztok!Kezdő vagyok ezért nézzétek el ha nem vagyok szakszerű!Én egy Rotbart Mond Extra készülékkel rendelkezem ami nyitott fésűs.Kaptam hozzá nagyon sok Rotsiegel 0.08mm Gold Lack Wellenklinge pengét. De bármit csinálok nem jó vele a borotválkozás mert szinte tépi a sörtét. Ha más típusú pengét használok semmi gond. Lehet hogy életlenek a pengék? Pedig gyári a csomagolásuk. Egyáltalán ismeri valaki ezt a penge típust? Az egész penge aranyszínű bevonattal van ellátva. Esetleg egy másik típusú készülékben próbáljam meg? Vagy esetleg állásában elment az élük? Elég hülye kérdés de kezdő vagyok mint említettem. Előre is köszi a válaszokat.
Megvegyem? Ne vegyem?