Sziasztok,
Uj vagyok a forumon es a temaban is:) Valahogy eddig eszembe nem jutott ez a tipusu borotvalkozas (valoszinuleg hiba volt), pedig a 3. X-ben nem ma kezdtem a szenvedest a sajtreszelokkel. A bolti dobozos hab es barmilyen bolti borotvatol az eredmeny nalam az extra erzekeny-kiszaradt bor, jo kis szortuszo gyulladasokkal. Ami eddig ugyahogy bevallt az a Cliniq-nek egy aloe veras borotvagelje amit kezzel sok vizzel jol felhabositva kentem a kepemre. Ez ugy ahogy. A multkor ez elfogyott es valahogy belefutottam egy klasszikus borotvalkozasrol szolo videoba es ezen felbuzdulva megvettem a DM-ben a legolcsobb pamacsot es aloes sensitive kremet. Nagy elvarasom nem volt, csak annyi, hogy ne bukjak sok penzt A pamacs az szur es kellemetlen, de ezzel a gellel is, vizzel jol felhabositva a kepemen egy sima Wilkinson sajtreszelovel is lenyegesen kellemesebb a helyzet mint barmi azelott. Na ezen felbuzdulva turtam a netet, blogokat es most itt vagyok. Kisse elveszve a valasztekban, de eros elhatarozassal, hogy kell egy jo keszlet:)
-Mivel eleg sokat is utazok, kezdesnek neztem egy utazos Muhle silvertip fibre pamacsot. Nem vagyok meregzold, de ha lehet ne allatbol legyen amit meg lehet oldani anelkul:) Ez mennyire szur/irritalhatja a bort?
-Tudnatok ajanlani vmi aloes borotvalkozo gelt ami erzekeny borre jo?
-Borotvabol, hozzavalo pengebol mit erdemes kezdesnek venni? Tudom ezt sokan kerdezik, en viszont Nemetorszagban elek es vmi olyan kellene ami itt elerheto konnyen (borotvalkozo gel szinten). Solingen kozel van, ha van vmi ottani gyarto az jo, mert altalaban a helyi cegeknek van gyari boltjuk eleg jo kis kedvezmenyekkel
-Erzekeny borre mit erdemes hasznalni after-shave-kent? A bolti dolgok ugy altalaban eselytelenek nalam. Alkoholos verziok kivetel nelkul minde felejtosek voltak, a sensitiv feher alkoholmentesek se sokat ernek. Ennek eredmenyekepp evek ota inkabb semmit nem hasznalok, mert csak rosszabb. Neha egy kis arckremet, de ezt is min. feloraval a borotvalkozas utan.
(Lehet a krem es after shave az offtopic itt akkor sorry)
Koszonom!