Kicsit offline voltam par napig, de idokozben megjott a Edwin Jagger DE89bl, gyari 5db Derby pengevel, a Muhle aloes szappan es a Speick sensitive balzsam. Az olcso pamacs maradt egyelore, de szerintem nem sokaig:)
Le is teszteltem. Kisse meg ugyetlen vagyok vele, ennek a szappanozasnak meg utana kell neznem. Vegulis nem volt rossz. A DE-vel igy elso probalkozasra (neztem videokat elotte) csak 1 helyen sikerult megkaristolnom magam, de minimalis. Van 1 darab anyajegyem ami kisse nagyobb, azt egyelore kihagytam. Szoval az osszkep az vmi eg es fold mint elotte a konzerv habokkal es borotvakkal. A minimum az volt eddig, hogy az allam alatt orakig irritalodott a bor. Most semmi, babyface simasag es nulla irritacio!! Ez jo otlet volt!
A Speick balsam is utos! A pamacs se rossz vegulis, de most mar kivancsi vagyok egy minosegi darabra. NAgyon nem akarok raporogni, de ennyit meger az arcapolas.
Azt nem ertem apaink miert alltak at a konzerv borotvalkozasra. Kerdeztem jo szulomet, o annyit mondott, hogy sz.rok ezek a habok es borotvak, de anno meg a 80as evek kozepen egy koltozesnel elhagyta a szettjet. Es hat akkor mindenki a dobozos habokat es muanyag borotvakat favorizalta. Azota nem tudja.. Nem is tudta, hogy meg gyartanak klasszikus borotvaszetteket. (Mondjuk o nem jarkal nagyaruhazakban es neten se vasarol) Valoszinuleg szulinapjara kap egy szettet. Az oskorban raadasul o meg kessel tanult borotvalkozni es kese is volt..