Mindképpen elsőre állítsd be a borotválkozás gyakoriságát, hogy az arcod szokjon hozzá. s ha megvan a számodra ideális sűrűség 1-5 nap, akkor kezd el a 2 köröset, persze figyelve az arcod reakcióját, akár elsőre minden második borotválkozás legyen kétkörös, de csak akkor ha igényeled, vagy a párod igényli a babapopsi simaságot. Ha nincs rá szükséged nem kell erőltetni.
A proraso egy finoman is szólva a luxus kategória aljába árazott termék, nem azt mondom, hogy nem éri meg az árát, csak nem biztos, hogy hazai keresethez megfelelő ár-érték arányban áll. Mondom, használtam termékét, s kiváló, csak drága.
Próbáld ki a lényegesen, árban alatta található CAOLA termékeket. Ezeket szívből tudom ajánlani (Figaró, Barbon (ezt szoktam a kezdőknek leginkább javasolni, mert: Kloroffilt tartalmaz, ami köztudottan, segíti a bőr megnyugvását(A klorofill néhány előnyös tulajdonsága (a teljesség igénye nélkül):
- segít a vérsejteknek abban, hogy az oxigén a szervezetben mindenhova eljusson
- csökkenti a rákkeltő anyagok kötődését a DNS-hez a májban és egyéb szervekben, segíti a máj tisztulását
- segít a kalcium-kövek lebontásában
- erőteljes, természetes méregtelenítő
- antibakteriális hatása is van
- gyorsítja a sebek, sérülések gyógyulását, regenerálódását (
http://www.fittnok.hu/csodalatos-gyogyito-klorofill), sterilizáló anyagot tartalmaz ami a vágások azonnali tisztítását segíti elő, s vérzéscsillapítót tartalmaz, ami a kisebb sérülésék esetén jön jól, de nem helyettesíti a timsót.) és a Derby Lux ami mentolt s arcápoló vitaminokat tartalmaz. )
Ezeket azért is ajánlom, mert az áruk bőven 400.-Ft alatt van, ha 350.- nél többért adják, én simán megyek a következő boltba, ahol valószínűleg olcsóbban megkapom, ergó ha mégse jönne be a termék, összesen kb 1000.- dobsz ki a kukába, míg a Proraso termékek átlagban darabra 2500.- tól indulnak el. De újra hangsúlyozom, mielőtt bárki itt azzal vádolna, hogy túl misztifikálok illetve lehúzok, itt most az árakat tekintettem mérvadónak, Mind a két termék a saját árkategóriájában elsők közt áll, nem összevethetőek.
Próbáld meg pre terméknek a babaolajat. Olcsó s általában beválik, mondjuk nekem a babaolaj gélre allergiásan reagál a fejem, de az olajára nem.