Szerző Téma: Eszközökkel kapcsolatos kérdések  (Megtekintve 498758 alkalommal)

Herr

• Vendég
Re:Eszközökkel kapcsolatos kérdések
« Válasz #1815 Dátum: 2015. Március 07. - 21:18:11 »
Üdv mindenkinek! Bár még nincs késem, de jobbnak látom előre tudakodni, hogy tudjam mire számítsak :) Szóval a kérdése(i)m: hogyan kéne ápolni, tisztínai stb., hogy a legtovább szép/használható maradjon? Előre is köszönöm :)

Használat után alaposan eltörlöd. És nem tartod a fürdőszobában. Én nem csinálok mást velük ,és szépek.
Mondjuk annyi,hogy a törlés az azt jelenti,hogy amikor már megtörölgettem egy száraz törölközővel akkor egy papír zsebkendővel is mindenhol még a nyélpanelek közt is még egyszer megtörlöm .

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #1816 Dátum: 2015. Március 07. - 21:54:49 »
Sokan szeretik a sörtepamacsot.
Pl jó vétel lehet ez:
http://connaughtshaving.com/10066.html
vagy ez:
http://connaughtshaving.com/11137.html

De a lehetőségek szinte korlátlanok...;)
Szerinted a 10066-os, vagy a 11137-es a "jobb" választás? Vagy rendeljem meg mindkettőt? Vagy nincs értelme, mert nagyjából egyformák?

Előre is köszönöm a segítséget :R

Üdv,
Jim
A két köteg kb ugyanolyan, ugyanazt tudják. Azt vedd amelyik jobban tetszik neked, egyikkel sem nyúlsz mellé.
(szerintem)

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1817 Dátum: 2015. Március 08. - 18:36:50 »
Sokan szeretik a sörtepamacsot.
Pl jó vétel lehet ez:
http://connaughtshaving.com/10066.html
vagy ez:
http://connaughtshaving.com/11137.html

De a lehetőségek szinte korlátlanok...;)
Szerinted a 10066-os, vagy a 11137-es a "jobb" választás? Vagy rendeljem meg mindkettőt? Vagy nincs értelme, mert nagyjából egyformák?

Előre is köszönöm a segítséget :R

Üdv,
Jim
A két köteg kb ugyanolyan, ugyanazt tudják. Azt vedd amelyik jobban tetszik neked, egyikkel sem nyúlsz mellé.
A 11137-est rendeltem végül, bár a 10066-os jobban tetszett talán, de úgy gondoltam, hogy a drágább biztosan jobb  ;D

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #1818 Dátum: 2015. Március 08. - 20:32:30 »
Malac sörtében jobb a hosszabb. Én a másikat vettem volna, de csak azért, mert 11137-esem már van  ;D
Jó pamacsod lesz.

1/2 off: Mostanában mintha büdösebbek lennének az Omega pamacsok. Az utóbbi 3 rendelésem mind büdi. Régebben ilyen nem volt. És nem is szép feher a bunda, mint a fényképeken, hanem mintha porban fürödtek volna. Mi történt ezzel a gyárral?  ???

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1819 Dátum: 2015. Március 08. - 22:19:15 »
Malac sörtében jobb a hosszabb. Én a másikat vettem volna, de csak azért, mert 11137-esem már van  ;D
Jó pamacsod lesz.

1/2 off: Mostanában mintha büdösebbek lennének az Omega pamacsok. Az utóbbi 3 rendelésem mind büdi. Régebben ilyen nem volt. És nem is szép feher a bunda, mint a fényképeken, hanem mintha porban fürödtek volna. Mi történt ezzel a gyárral?  ???
Köszi. Nézegettem, hogy vannak 20-30ezerért is pamacsok. Azok mit tudnak? Magától csinálja a habot, vagy még meg is borotvál? ;D

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1820 Dátum: 2015. Március 08. - 23:29:44 »
Nézegettem, hogy vannak 20-30ezerért is pamacsok. Azok mit tudnak? Magától csinálja a habot, vagy még meg is borotvál? ;D

Hó végén kölcsön ad!  :futyul:

Túl sokat már nem ad hozzá, de mindenképpen az érzeted lesz más.

Villogni nem tudsz vele, mert aki nem ösmeri, az egy vállrántással elintézi, aki meg igen annak meg nem kell magyarázni mi lóg az ablakodban.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1821 Dátum: 2015. Március 09. - 09:01:19 »
Más. Gondolom nem sörtére gondolsz, mert abból nem láttam 20-30 ezreset, még 6.000 fölött is ritka. A borzokat szokták ilyen árfekvésben adni. Nyilván nem áll arányban ebben az összevetésben (sörte vs. borz) az ár és a "tudás". Komfortos, kényelmes, jóleső érzés, amit vagy megfizetsz vagy nem. Szuper jók a sörtepamacsok is, ár/érték arányban magasan verik a borzokat.

Köszi. Nézegettem, hogy vannak 20-30ezerért is pamacsok. Azok mit tudnak? Magától csinálja a habot, vagy még meg is borotvál? ;D
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1822 Dátum: 2015. Március 11. - 05:53:25 »
Más. Gondolom nem sörtére gondolsz, mert abból nem láttam 20-30 ezreset, még 6.000 fölött is ritka. A borzokat szokták ilyen árfekvésben adni. Nyilván nem áll arányban ebben az összevetésben (sörte vs. borz) az ár és a "tudás". Komfortos, kényelmes, jóleső érzés, amit vagy megfizetsz vagy nem. Szuper jók a sörtepamacsok is, ár/érték arányban magasan verik a borzokat.

Igen, igen, biztos borz volt, nem malac, de hát én szakbarbár vagyok, sörte, pamacs egyet jelent nálam  ;D
Már nagyon várom, hogy megérkezzen. Tegnapelőtt délután írt a Connaught Shaving, hogy feladták a csomagot  :hurra:. Addig nem is borotválkozom már, amíg meg nem érkezik  :borosta:

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1823 Dátum: 2015. Március 12. - 10:55:19 »
Ma voltam a Gödöllő-i Müllerben és láttam Hattric AS-t. Azt hittem rosszul látok, hogy lehet még kapni ilyet. Gyerekkoromban még apukám is használta és nagyon szeretem az illatát ennek az AS-nek. Pitralon Classic-ért mentem, de már bánom, hogy nem vettem meg a Hattric-ot is.

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1824 Dátum: 2015. Március 12. - 16:22:08 »
Megvolt a Feather Popular tesztelése kék  Personna pengével. Ez a készülék még jobb, mint a Timor  :boldog:
A hangja elsőre rémisztett, mert nagyon sercegett, de meglepődve tapasztaltam, hogy ennek ellenére nem okoz semmilyen sérülést, de mégis alapos. Szinte bárhogy húzhatta m az arcomon, nem okozott semmilyen vágást. Számomra ez hihetetlen. Nagyon pozitív meglepetés volt  :2thumbup:

Amit még változtattam, hogy most Proraso borotvaszappanból készítettem habot. Eddig nem mertem kipróbálni, mert nem tudtam hogyan kell használni. Aztán megfogtam a szappant, mint egy tálkát és kialakított mélyedésében a nedves pamaccsal elkezdtem körözni. Aztán lett belőle hab. Remélem jól csináltam. Ez is valami fenomenálisan jó állagú hab volt, nagyon bejött. Nem tudom, hogy ez is közrejátszott-e a dologban, de sokkal jobban sikerült a mai borotválkozásom, mint eddig bármelyik.

Apropó: nem tudom, hogy ez milyen Proraso szappan volt, mert SicTransit-től kaptam a penge mintacsomaghoz ajándékba  :bow: és a fekete papírdobozt már kidobtam. Valaki nem tudja a pontos típusát?
Esetleg tudtok ajánlani még, hogy milyen szappant próbáljak még ki?

Azt hiszem elkapott a gépszíj...  ;D

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1825 Dátum: 2015. Március 12. - 16:35:53 »
Üdv a klubban!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Courage

• Törzstag
  • Igyekszem!
« Válasz #1826 Dátum: 2015. Március 12. - 16:40:37 »
...Azt hiszem elkapott a gépszíj...  ;D

Akárcsak mindannyiunkat...  :sör:
"Nem, nem; én sohasem találgatok. Az egy utálatos szokás, amely gátolja a logikus gondolkodást." S.H.

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1827 Dátum: 2015. Március 15. - 08:13:24 »
Sziasztok!

Borotvaszappan tartóból mit ajánlanátok. Porcelán sajnos nem játszik, mert törékeny...  ;D

Illetve tudnátok ajánlani borotvaszappant? Szerintem zöld Prorasot próbáltam és nagyon bejött ez a mentolos vonal... Van esetleg valami hasonlóan jó, de kicsit költséghatékonyabb megoldás?

Előre is köszönöm a segítséget  :bow:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1828 Dátum: 2015. Március 15. - 09:22:25 »
Body Shop testápoló doboz az egyik legtuttibb megoldás.
Proraso alternatíva lehet pl a Figaro. Kinyomod egy tégelybe. Két nap a radiátoron és kész a "szappan.

"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1829 Dátum: 2015. Március 15. - 09:57:04 »
Body Shop testápoló doboz az egyik legtuttibb megoldás.
Proraso alternatíva lehet pl a Figaro. Kinyomod egy tégelybe. Két nap a radiátoron és kész a "szappan.

Köszi  :bow:. Nyáron tegyem ki a napra a figarót, vagy inkább fűtsek be a lakásba, hogy meleg legyen a radiátor  :crazy:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici