Bocs, nem gonoszságból írtam, csak legalább 2 emberről tudok aki megvette 13$-ért amint meglátta, mert valaki belinkelte és nagyon megörült neki hogy csak ennyi, majd utána pislogott hogy 4$-ért is lehet kapni ugyanazt
Amúgy nekem eddig teljesen pozitív, minőségi acélból van, jó a mérete, a súlyelosztása, az arányok, kb minden. 2 baja van/lehet ezeknek, az árból kifolyólag. A nyél lehet rossz (penge túllóg, szegecs szoros és elreped a nyél, rázáródik a penge) vagy a pengével lehetnek kisebb nagyobb gondok. Többek között egy jó élezés mindre ráfér, és a nagyolás általában elég sok időt igénybe vesz, másrészt a stabilizátorok általában/néha nincsenek rendesen leköszörülve, ezért beleér/het a kőbe élezés közben. Ha mákod van akkor kapsz egy olyat ami kb jó, ha peched akkor olyat amivel sok munkád lesz. Nekem eddig az a tapasztalatom hogy 10-ből 3-4 darabnak enyhe bajai vannak, 1-2-nek komolyabbak, és a többi egész tűrhető. Sok helyen csúnya és egyenetlen a csiszolás, szóval ezek nem szépségek, de a célnak 100%-osan megfelelnek. Ha utánanézel, én párat rendbetettem már, egy kis munkával egész sokat ki lehet hozni belőlük. Ha akkoriban lett volna szalagcsiszolóm akkor meg főleg, de viszonylag kevés eszközzel is össze tudtam hozni szép dolgokat.