Sziasztok!
Elnézést kérek előrre is, ha marhaságot kérdezek, csak ez a topik 60 oldal, bevallom, hogy nem olvastam végig.
Kb.egy hete találtam rá erre a fórumra, azóta olvasgatok, tanulgatok. Aztán elugrottam az extrametalhoz és kértem egy kezdő szettet.
Kaptam egy szappant, egy pamacsot, egy dupla fenőbőrt pasztával fán és egy extrasol kést. Mindezt 10e ft-ért. Az úr nagyon szimpatikus volt és nem erőltetett rám drágább cuccokat, meg is örültem, hogy ezt a próbálkozást nagyobb befektetés nélkül megúsztam. Rákérdeztem még, hogy nincs-e szükségem fenőkövekre, azt a megnyugtató választ kaptam, hogy felesleges.
Tapasztalatok:
- Mindig nagyon utáltam borotválkozni, ezért általában növésiránnyal ellentétesen kiborotváltam, hogy később kelljen újra. Valamiért vonzónak találtam a késes borotválkozást amint olvastam róla. Talán férfiklimax
)) talán csak szeretnék belevinni valami élményt, hogy ne csak nyűg legyen.
- Tapasszal jól bekentem a bőröket, de a fenés nem nagyon megy, inkább csak tapad és hajlik az élszalag (keskenyebb a fa mint a borotvaél), inkább elővettem egy régi nadlászíjjat...aztán az olajos arcansas köveket, aztán megint a szíjjat. Eredmény: kétes...karomon a szőrt borotválja, de félbe nem vágja őket és a hajszálteszt sem megy...
- Borotválkozás izgalmas, de koránt sem kellemes. Eléggé serceg és az eredmény nem igazán babapopsi.. (ezzel növésirányban igyekszem)
- hagyományos aftershavem felégeti az arcomat....igazi mazohizmus:(
Miért is írom ezeket?? Tanácsot szeretnék valakitől, akinek van tapasztalata.
- A borotva amit vettem kuka??
- Be kell szereznem mást az élezéshet?
- Jó ez így, csak rosszul csinálom? Kell még a gyakorlat?
- Minden remek, csak a bőröm gagyi?
(előtte zuhany, melegvizes türcsi, pamacsolás megvolt)
Köszönöm a fáradságot, ha valaki ennyi marhaságra válaszolna!!