PésP... Van ott egyéb - borotválkozásra nem teljesen alkalmas - tárgy is tesztelve
Idézetet írta: edrose - 2013. Március 19. - 15:01:20Idézetet írta: mad.just mad. - 2013. Március 19. - 13:29:53PésP... Van ott egyéb - borotválkozásra nem teljesen alkalmas - tárgy is tesztelve He? He? http://pamacsespenge.blog.hu/2012/05/30/orakrol_es_allvanyokrol
Idézetet írta: mad.just mad. - 2013. Március 19. - 13:29:53PésP... Van ott egyéb - borotválkozásra nem teljesen alkalmas - tárgy is tesztelve He? He?
Ezzel nem értek egyet! Abban az Omegában a számomra legjobb Omega szerkezet (30t2) dolgozik...
Én még nem borotválkoztam vele, de Neked mindent elhiszek. (Hátha lesz majd egy ingyen vizsgálatom...)
Idézetet írta: edrose - 2013. Március 19. - 15:00:44Amúgy egyből ez jutott eszembe, csak mivel Salmo Pettyt kérte föl (bocs, még nem világos számomra, hogy ti csak egymást között használjátok ezt a becét, vagy nekünk is át kell-e szokni, szerintem elég rózsaszín, de sebaj, majd alkalmazkodunk ), Nehéz kérdés. Petty az lehet rózsaszínes, lehet vörös, lehet fehéres-sárgás - ha egy borotválkozós fórumon stílszerűek akarunk lenni, és csak az arcon megjelenő pettyekről beszélünk. Ha rajtam múlik, akkor vörös biztosan nem kívánok lenni (ez van, így neveltek a kulák őseim)... így a rózsaszínen kell elgondolkodnom. Lehet, hogy jó az. Trendinek trendi, ez kétségtelen Fehéres-sárgás...talán az is jó.
Amúgy egyből ez jutott eszembe, csak mivel Salmo Pettyt kérte föl (bocs, még nem világos számomra, hogy ti csak egymást között használjátok ezt a becét, vagy nekünk is át kell-e szokni, szerintem elég rózsaszín, de sebaj, majd alkalmazkodunk ),
...svájcibicska, óriáspamacs...R41...
...szerintem elég rózsaszín...
Idézetet írta: ZOZO - 2013. Március 19. - 13:21:08Idézetet írta: PBF - 2013. Március 19. - 12:50:01Csak egy felvetés: Esetleg Ed rábírható lenne arra, hogy írjon a Pamacs és Pengén egy Extrasol tesztet, beszámolót?Jó ötlet, kérdés, hogy Ed bevállalja-e?Há' simán. Amúgy egyből ez jutott eszembe, csak mivel Salmo Pettyt kérte föl (bocs, még nem világos számomra, hogy ti csak egymást között használjátok ezt a becét, vagy nekünk is át kell-e szokni, szerintem elég rózsaszín, de sebaj, majd alkalmazkodunk ), én meg nem akartam megenni a kenyerét. A blogra minden kezdő rátalál, plusz ott van a Facebook-profil is, elég hatékony.Tesztet nem vállalok, mert minek , de egy okító, felvilágosító jellegű posztot, azt igen. Az Extrametáltól nem félek, és szerintem lehet ezt az egészet úgy csomagolni, hogy ne támadás vagy bántás legyen, sőt, ne is tűnjön annak. Főleg, hogy – azt most ne nézzük, milyen árakon, de – tényleg mondjuk ők azok, akik foglalkoznak hagyományos borotválkozásos termékekkel úgy, hogy országos hálózatuk van, és nem csak a Pestiek járnak jól.Viszont illene egy-két képet is készíteni, úgyhogy kérek szépen önként jelentkezőt, akinek van is, meg a talira is jön, kölcsön is adja, és akkor már hétvégén megcsinálom.
Idézetet írta: PBF - 2013. Március 19. - 12:50:01Csak egy felvetés: Esetleg Ed rábírható lenne arra, hogy írjon a Pamacs és Pengén egy Extrasol tesztet, beszámolót?Jó ötlet, kérdés, hogy Ed bevállalja-e?
Csak egy felvetés: Esetleg Ed rábírható lenne arra, hogy írjon a Pamacs és Pengén egy Extrasol tesztet, beszámolót?