Üdv mindenkinek
Elnézést, amiért októberi reg-em óta csak most írok magamról.
Mentegetőzni nem akarok, de amint látszik hozzászólásaim számából, inkább csak olyan tessék-lássék fórumozó vagyok.
A borotválkozásomról csak annyit, hogy én is mint sokan mások, (jó messzire) eldobhatóssal kezdtem. Majd jött a honvédelem, és ott kaptam a "hazától" egy sensor exelt-t, és sokáíg ezt a type-ot használtam. Majd szépen lassan visszatértem az eldobhatós blue 2 plus-hoz. Itt megjegyezném: enyveskezű "bajtársaimnak" köszönhetően a Budaörsi-Fehérló utcai Petőfiben a hitvallásom megváltozott: "A borotválkozáshoz borotva kell." és semmi más. Ahogy mondom, csak borotva, no hab, no AS. (Ellopták)
Ez így ment idén tavaszig, azaz tavaly.
Ugyan is újra olvastam, azaz hallgattam (vezetés közben a hangoskönyv előnyösebb
) kedvenc íróm R J: "Vesztegzár a grand hotelben" c. könyvét. No, ha vki emlékszik, Félix folyamatosan bajban van a borotválkozással és egy névre gravírozott gyöngyház nyelű késsel.
Szöget vert fejemben a gondolat: vajon létezik még a szőrtelenítés ezen formája?
Hirtelen és meggondolatlan ötlettől vezérelve azonnal vettem egy extrametál extrasol v. mia tö...köm mü nyéllel.
Minden nap egy kínszenvedés volt, de a "celebra" nyújtotta élvezet megérte.
Gyorsan, venni egy pamacsot (Debrecen, fodrászkellék, röfihaj 800 píz) és egy szappant (wilkinson rúd, 400 píz).
Remek: húz, mar, tép de qwa jó.
Eltört a müa nyél: semmi baj bátyám asztalos, és már kész is a diófa nyél, jobb mint a gyári.
De vmi nem stimt: Ennek tényleg ennyire kell fájni? Hiszen disznó bőröm van és soha nem használtam habot, AS-t vagy bármi ilyen "buzis" dolgot, csak víz és penge eredmény: no problem. Hmmm...
Aha meg van: a lehető legsza...bb vasat vettem. Sebaj, engem senki és semmi nem tántorít el, azért is.
Irány a vatera. Ez az!!! 3 kés (1 finomacálárúgyár 28, 1 orosz izé, 1 noném) Aztaaa!!!! Ez ilyen jó is tud lenni?
Apám (Isten nyugosztalja bárhol is lebeg az égi horgászmezőkön 2011.03.05. szeretlek APUKA) kacatjai között találtam 3 kavicsot. Egye fene megmutatom nekik a vasakat. Húúú ez még zsírabb lett.
És eljött az Október: de hisz még PANNÓNIA gyermekei is vassal nyúzzák a képes felüket, és még fórumoznak is.
Gyerünk: 1-2 topik, HÉJ itt van kereskedelem!!! (Csak megjegyzés: Köszönöm ZOZO-nak Bubu-nak és deka-nak) Lássuk mit is kínálnak. Öhm ennek a ZOZO-nak úgy látom jó cuccai vannak. Hajrá: 4 acél(2 fritz: Ullmann solingen, D.J.Faour & Br... New York, és 2 ánglus: S.Hibbert & Son "ez a kedvenc" és Joseph Allen & Son).
Nnnnnnna végre, szóval ezt érezhette nagyapám mikor templomba kellet mennie.
Végre én is FÉRFIvá érettem. "33 évesen nem is olyan rossz teljesítmény"
Magamról: Szerelmes férj (általában) és féltő apa (hál Istennek fiú). Voltam: kb. 6-7 évig gyógymasszőr, 1 év businesmann, 2-3 hó biztőr, jelenleg: lóti-futi egy futárszolgálatnál, melynek neve kísértetiesen hasonlít egy bizonyos robbanó anyagra (gyengébbek kedvéért: TNT), az együttest utálom. Tehát most: "jeden tag" megyek a '48-as országgyűlés városából (Református Nagytemplom, Cívis, Líceum fa, Református kollégium, Nyilas Misi, Virág Karnevál, Kálvinista Róma, Debrecen vazzze) Bukarestre izé Budapestre (tudod: magyar ország legnagyobb faluja).
Tehát, hogy érthető legyen: minden nap, azaz minden este :
Debrecen-Budapest-Debrecen.
Ha valaki a világtörténelem
ezen két települése között szeretne eljuttatni vmit (Nem "16 TONNA FEKETE SZÉN"-re gondoltam),
szívesen állok rendelkezésére, ingyen és bérmentve. Csak kűldj 1 PŰ-t.
Ui.: Bocs ha egy kicsit hosszúra sikeredet (de hát anyámra ütöttem, aki szószátyár).
Ja és:
Boldog Éles Új Évet Mindenkinek! (Remélem ez nem lesz kakibb "ide 1 vulgárisabbat is tudtam volna írni" mint az elmúlt xx)
Az "Ui" utóirata: Jó ez a CUBA LIBRE coctail.
Maradok Éltelettel: Elek Zsolt