Kicsit megkésve mutatkozom be, egyetlen mentségem hogy nem tudtam hogy van ilyen topic
Prózai módon a bőrirritáció hozzott a DE borotválkozáshoz, mindenfélével próbálkoztam (2 villanyborotva a nem olcsó kategóriából, 3-4 pengés csodaizék mindkét nagy gyártótól), a tapasztalat az volt hogy vagy borostás maradok, vagy alattomos szőrszálak elkezdenek oldalra meg mindenfele nőni a bőr alatt, aztán jól begyulladnak, szóval kellemetlen volt. Netes keresésből tudtam meg hogy van DE, és hogy van ez a fórum, ami nagyon hasznos volt.
Kezdtem műanyag Wilkinsonnal, utána Lord L6 volt pár hónapig, és akkor eldöntöttem hogy ez nekem nagyon jó, maradok a DE-nél, beruháztam egy Edwin Jagger DE89be. Szeretem az egyszerű dolgokat, ezért lett háromrészes DE, tetszik hogy szét tudom kapni és nincs benne olyan alkatrész amit nem tudok megtiszítani. Azt hiszem ennél fogok maradni egy jó darabig. Pengében is végigpróbáltam vagy 10 fajtát, aztán megállapodtam a zöld Astránál. Krémben a TOBS jött be.
Köszönöm a sok segítséget amit a fórumon kaptam, és ne sértődjetek meg azon amit most mondok... de úgy látom nagyon sok ember elindul ezen a fórumon a tárgyhalmozás felé. Egy krém, szappan, pamacs, sőt egy borotva is elég olcsó ahhoz hogy az ember csak úgy kíváncsiságból vegyen egy másikat, akkor is ha van már egy ami bevált. Láttam fényképeket polcokról amiken annyi cucc van hogy biztos van olyan amire havonta se kerül sor. Ezt nagyon fura volt látni mikor idetévedtem a fórumra, az én fejemben a DE borotválkozás egy praktikus megoldás egy gyakorlati problémára, bár természetesen azt is elfogadom ha valakinek meg mást jelent, csak (egyelőre?) nem értem.