Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 630182 alkalommal)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1050 Dátum: 2013. Január 01. - 19:18:48 »
Örülök, hogy tetszett, Ed.
Zsolt, te állat :)
Remélem Kun-nál ez a tetszés jele.
Az :)

Nem elérhető alice30

• Törzstag
« Válasz #1051 Dátum: 2013. Január 01. - 20:44:48 »
A késes borotválkozást is szappan vagy hab nélkül kezdted, jól értettem?
Megpróbáltam, de az még nekem is sok volt egy kicsit.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1052 Dátum: 2013. Január 08. - 12:13:13 »
Kicsit megkésve mutatkozom be, egyetlen mentségem hogy nem tudtam hogy van ilyen topic :)

Prózai módon a bőrirritáció hozzott a DE borotválkozáshoz, mindenfélével próbálkoztam (2 villanyborotva a nem olcsó kategóriából, 3-4 pengés csodaizék mindkét nagy gyártótól), a tapasztalat az volt hogy vagy borostás maradok, vagy alattomos szőrszálak elkezdenek oldalra meg mindenfele nőni a bőr alatt, aztán jól begyulladnak, szóval kellemetlen volt.  Netes keresésből tudtam meg hogy van DE, és hogy van ez a fórum, ami nagyon hasznos volt.

Kezdtem műanyag Wilkinsonnal, utána Lord L6 volt pár hónapig, és akkor eldöntöttem hogy ez nekem nagyon jó, maradok a DE-nél, beruháztam egy Edwin Jagger DE89be.  Szeretem az egyszerű dolgokat, ezért lett háromrészes DE, tetszik hogy szét tudom kapni és nincs benne olyan alkatrész amit nem tudok megtiszítani.  Azt hiszem ennél fogok maradni egy jó darabig.  Pengében is végigpróbáltam vagy 10 fajtát, aztán megállapodtam a zöld Astránál.  Krémben a TOBS jött be.

Köszönöm a sok segítséget amit a fórumon kaptam, és ne sértődjetek meg azon amit most mondok... de úgy látom nagyon sok ember elindul ezen a fórumon a tárgyhalmozás felé.  Egy krém, szappan, pamacs, sőt egy borotva is elég olcsó ahhoz hogy az ember csak úgy kíváncsiságból vegyen egy másikat, akkor is ha van már egy ami bevált.  Láttam fényképeket polcokról amiken annyi cucc van hogy biztos van olyan amire havonta se kerül sor.  Ezt nagyon fura volt látni mikor idetévedtem a fórumra, az én fejemben a DE borotválkozás egy praktikus megoldás egy gyakorlati problémára, bár természetesen azt is elfogadom ha valakinek meg mást jelent, csak (egyelőre?) nem értem.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1053 Dátum: 2013. Január 08. - 16:25:15 »
Nem lehet mindenki racionális!

Ott vannak pölö a bögregyűjtők! Hát minek az a sok nagy edény? Egyszerre csak egyből tud inni, hát nem! Nooooooormális?  :evil:

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #1054 Dátum: 2013. Január 08. - 16:29:56 »
Hát még mindig jobb beretvamániásnak lenni mint korcsmába költeni vagy esetleg barátnőket gyűjteni az asszony mellett. ;D
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #1055 Dátum: 2013. Január 08. - 17:10:39 »
Üdv az "újoncoknak"... :)

@Kezdőmókus: Így lesz egy praktikus megoldásból hobbi... ;)
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1056 Dátum: 2013. Január 08. - 17:33:03 »
Hát még mindig jobb beretvamániásnak lenni mint korcsmába költeni vagy esetleg barátnőket gyűjteni az asszony mellett. ;D
???
Ezt két üveg whisky és pár csinos csaj kísérete mellett azért simán megvitatnám Veled!  :fetreng:

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #1057 Dátum: 2013. Január 08. - 17:35:08 »
Na azért a kötelező illem miatt. Tudod. ;D
Whisky t nem iszok tájidegen. Viszont nagy ritkán rám lehet erőltetni finom alma esetleg szilvapálinkát félévente.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #1058 Dátum: 2013. Január 08. - 17:36:22 »
Betyárka- félreértés ne essék, pont nem miattad mennék vitázni!  :fetreng: :fetreng: :fetreng: :sör:

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #1059 Dátum: 2013. Január 08. - 17:43:33 »
Biztos engedékenyebb lennék ha tényleg az említett két hölgyike erőltetné rám a pálinkát. :fetreng: :crazy:
ui: szőkéket nem szeretem.  :sör:  ;D

De most hirtelen viharba lettem szellemileg. :D
Ha jól tudom Edbácsi a lordbiszniszmen.
Akkor te milyen kapcsolatba vagy a Lord al?  Most esik le, hogy itt fennforgás van. :fetreng:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1060 Dátum: 2013. Január 08. - 17:53:19 »
Így lesz egy praktikus megoldásból hobbi... ;)
Ja, ezt megértem, csak (egyelőre? ;)) ez a része nem fogott meg.  Engem az egyszerűség vonz, Orosz Péter kispad.hu-s cikkének olvasása után is az ragadott meg hogy jé, ez ennyire egyszerű, pamacs, borotva, penge, krém/szappan, és ennyivel lehet jól.  Pl örültem mikor olvastam hogy arcon is jól lehet habot csinálni, mert akkor eggyel kevesebb szükséges cucc.  Ha másnak ez tartalmas és élvezetes hobbit ad, akkor annak örülök, csak elsőre volt meglepő.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #1061 Dátum: 2013. Január 08. - 22:26:10 »
Így lesz egy praktikus megoldásból hobbi... ;)
Ja, ezt megértem, csak (egyelőre? ;)) ez a része nem fogott meg.  Engem az egyszerűség vonz, Orosz Péter kispad.hu-s cikkének olvasása után is az ragadott meg hogy jé, ez ennyire egyszerű, pamacs, borotva, penge, krém/szappan, és ennyivel lehet jól.  Pl örültem mikor olvastam hogy arcon is jól lehet habot csinálni, mert akkor eggyel kevesebb szükséges cucc.  Ha másnak ez tartalmas és élvezetes hobbit ad, akkor annak örülök, csak elsőre volt meglepő.
Engem nem csak konkrétan a DE készülék, hanem maguk a borotvák vonzanak. Voltam már vagy 15 éves, amikor minden színű és szagú borotvát ki akartam próbálni vagy megvenni. Így voltam még az autókkal és Betyárka kedvéért elárulom még  vagyok a szőke nőkkel is  :fetreng:
A praktikum, miután megtudtam, hogy a piacon -nem mainstream- egypengés készülékek mennyivel "egészségesebbek" került előtérbe. Ehhez viszont tudni kell ezeket az infókat, mert tényleg nincs kiírva egy hirdetőtáblán sem, hogy miért jobb mik az előnyei az egykéses borotválkozásnak.
Betyárka- Nincs fennforgás. Jól tudod Edbácsi a borotvafórumos lordbizniszmen, Pengebácsi meg a vámpírokat írtja, ha éppen nem lordbizniszel.

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #1062 Dátum: 2013. Január 08. - 22:43:01 »
Szint megütve  ;)  :evil:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1063 Dátum: 2013. Január 08. - 22:49:10 »
Na azért a kötelező illem miatt. Tudod. ;D
Whisky t nem iszok tájidegen. Viszont nagy ritkán rám lehet erőltetni finom alma esetleg szilvapálinkát félévente.

Esetleg egy megy vagy cseresznyepálinka?

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1064 Dátum: 2013. Január 08. - 22:51:24 »
Kezdőmókus üdv a klubban. Megnyugtatlak nem sokáig fog tartani ez a "racionalitásod"  :crazy:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici