Üdvözölni szeretnék mindenkit!
Mikor még kisscrác voltam,akkor a fürdőszobában gyakran néztem édesapámat miközben valami furcsa fehér krémet ken az arcára majd azután hallottam valami fémes sercegést ami után már frissebbek tűnt édesapám arca.Miután ez a számomra érdekes rituálé befejeződött rögtön kérdéseket szegeztem apám félé, hogy mikor lesz nekem is szakállam és hogy mikor borotválkozhatok:- "Majd mikor nagy leszel"-jött is a válasz ami egy kicsit letört ,mert én hamar akartam nagy lenni és habos minden reggel.Ami késik nem múlik , hamar "megnőttem" és el is kezdtem én is borotválkozni és bele is vesztem a rituálé labirintusába.Sok ideig a népszerű termékeket használtam amikkel nap mint nap találkozunk mindennapjaink során(nem sok sikerrel egyik rosszabb volt mint a másik ha ezek a hiperszuper öt pengés szuper-glide űrtechnikás cucc volt is).Ezt megelégelve két hete vettem egy Mühle r89 borotvát,borotvakrémet ,pre-shave krémet és pamacsot.Koromhoz képest még fiatal vagyok (21) de boldog vagyok , hogy rájöttem hogy csak két hete borotvalkozok csak!Örülök, hogy van egy ilyen fórum ahol meg sokat tanulhatok,feltehetem a kérdéseimet és elmodhatom a tapasztalataimat.