Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 629327 alkalommal)

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1365 Dátum: 2013. Április 11. - 16:06:33 »
Köszönöm! :sör:
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető turdus

• Új tag
  • *
« Válasz #1366 Dátum: 2013. Április 12. - 15:18:10 »
Na kérem szépen, a wilkinsont lecseréltem zöld astrára, mindjárt jobban ment a dolog. Persze valószínűleg bátrabban rá is nyomtam az arcomra, így nem tudhatom mennyi volt a pengecsere nettó hatása. Szóval még visszatérek a wilkinsonra egy próbára, mert nem hiszem el, hogy annyira életlen lenne, mint amennyire nekem tűnt első próbára. A lényeg, haladok!

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1367 Dátum: 2013. Április 12. - 15:33:52 »
Ugyanúgy Wilkinsonnal próbálkoztam kezdetben mint te, mert az egyik legkönnyebben hozzáférhető penge a boltokban, de utólag hiba volt—most már meg tudok vele borotválkozni de még így is ég és föld pl a zöld Astrához képest.  Szerintem tedd félre a Wilkinsont minimum egy fél évre, és inkább tanulj az Astrával, ha az utóbbival jól megy.  Majd úgyis kifejlődik oda a technikád hogy szinte bármilyen pengével meg tudsz borotválkozni, de tanulni olyan pengével érdemes ami kezdetben a legjobban bejön neked.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #1368 Dátum: 2013. Április 12. - 15:46:28 »
 Ehhez képest...én Wilkinsonokkal kezdtem két évtizeddel ezelőtt :D Azóta is rendszeresen betárazásra kerül. Talán két hibás példánnyal találkoztam, tehát ritkán, de előfordulhat. Astraval néha nem vagyok elégedett. Nagyon bőr/technikafüggő a dolog :)
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Viszkislacy

• Tag
« Válasz #1369 Dátum: 2013. Április 12. - 16:31:01 »
Üdvözölni szeretnék mindenkit!

Mikor még kisscrác voltam,akkor a fürdőszobában gyakran néztem édesapámat miközben valami furcsa fehér krémet ken az arcára majd azután hallottam valami fémes sercegést ami után már frissebbek tűnt édesapám arca.Miután ez a számomra érdekes rituálé befejeződött rögtön kérdéseket szegeztem apám félé, hogy mikor lesz nekem is szakállam és hogy mikor borotválkozhatok:- "Majd mikor nagy leszel"-jött is a válasz ami egy kicsit letört ,mert én hamar akartam nagy lenni és habos minden reggel.Ami késik nem múlik , hamar "megnőttem" és el is kezdtem én is borotválkozni és bele is vesztem  a rituálé  labirintusába.Sok ideig a népszerű termékeket használtam amikkel nap mint nap találkozunk mindennapjaink során(nem sok sikerrel egyik rosszabb volt mint a másik ha ezek a hiperszuper öt pengés szuper-glide űrtechnikás cucc volt is).Ezt megelégelve két hete vettem egy Mühle r89 borotvát,borotvakrémet ,pre-shave krémet és pamacsot.Koromhoz képest még fiatal vagyok (21) de boldog vagyok , hogy rájöttem hogy csak két hete borotvalkozok csak!Örülök, hogy van egy ilyen fórum ahol meg sokat tanulhatok,feltehetem a kérdéseimet és elmodhatom a tapasztalataimat.

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #1370 Dátum: 2013. Április 12. - 16:40:50 »
Ami késik nem múlik , hamar "megnőttem" és el is kezdtem én is borotválkozni és bele is vesztem  a rituálé  labirintusába.
Szia Viszkislacy!
Légy üdvözölve itt a fórumon a "Megnőttek" között  :D
R89 jó választás,kellemes borotválkozásokat kívánok vele.
:sör:

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #1371 Dátum: 2013. Április 12. - 16:47:50 »
Hali Viszkislacy!

Sokunknak csak az arcszőrzete nőtt meg, amúgy még gyerekek vagyunk. És büszkék is vagyunk erre. Csak a borotválkozás nem vicc. De azt sem kell véresen komolyan venni. Pont a vérzést érdemes elkerülni. A pontvérzést. Á, bonyolult :D

Üdv a fórumon!  :crazy:
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1372 Dátum: 2013. Április 12. - 18:49:42 »
Szia, Viszkislacy!

Érezd jól  magad közöttünk! Jó helyre keveredtél.  ;D

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Miki a mágus

• Törzstag
  • Mr.
« Válasz #1373 Dátum: 2013. Április 12. - 19:40:42 »
Haha! Egy kortárs  ;D

Szia Viszkislacy! Jó szórakozást  :sör:
Kerüld a részeg embert, hogy téged se molesztáljanak hasonló állapotban. (Rejtő)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1374 Dátum: 2013. Április 12. - 22:03:08 »
Szia Viszkislacy, üdv a fórumon  :sör:

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #1375 Dátum: 2013. Április 13. - 06:55:25 »
Üdv a fórumon, gratulálni nem tudok a azR89 hez nem tudom milyen az enyém úton van, de azt írják GOOD CHOICE :)
Üdvözölni szeretnék mindenkit!

Mikor még kisscrác voltam,akkor a fürdőszobában gyakran néztem édesapámat miközben valami furcsa fehér krémet ken az arcára majd azután hallottam valami fémes sercegést ami után már frissebbek tűnt édesapám arca.Miután ez a számomra érdekes rituálé befejeződött rögtön kérdéseket szegeztem apám félé, hogy mikor lesz nekem is szakállam és hogy mikor borotválkozhatok:- "Majd mikor nagy leszel"-jött is a válasz ami egy kicsit letört ,mert én hamar akartam nagy lenni és habos minden reggel.Ami késik nem múlik , hamar "megnőttem" és el is kezdtem én is borotválkozni és bele is vesztem  a rituálé  labirintusába.Sok ideig a népszerű termékeket használtam amikkel nap mint nap találkozunk mindennapjaink során(nem sok sikerrel egyik rosszabb volt mint a másik ha ezek a hiperszuper öt pengés szuper-glide űrtechnikás cucc volt is).Ezt megelégelve két hete vettem egy Mühle r89 borotvát,borotvakrémet ,pre-shave krémet és pamacsot.Koromhoz képest még fiatal vagyok (21) de boldog vagyok , hogy rájöttem hogy csak két hete borotvalkozok csak!Örülök, hogy van egy ilyen fórum ahol meg sokat tanulhatok,feltehetem a kérdéseimet és elmodhatom a tapasztalataimat.

Nem elérhető szablasz

• Új tag
  • *
« Válasz #1376 Dátum: 2013. Április 13. - 08:11:35 »
Üdv Viszkislacy. R 89 jó választás, én nagyon szeretem. Édesapám én is mindig nagy áhítattal figyeltem borotválkozás közben.

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #1377 Dátum: 2013. Április 13. - 13:37:45 »
én is figyeltem , és arr emlékszem hogy azt mondta nem rakjuk a borotvát forró víz alá, mert kimegy az éle, amit sose értettem miért. Meg ma sem értem, de szerintem hülyeség.
Üdv Viszkislacy. R 89 jó választás, én nagyon szeretem. Édesapám én is mindig nagy áhítattal figyeltem borotválkozás közben.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1378 Dátum: 2013. Április 13. - 13:39:15 »
Nem egészen. Azt a vékony acél a jó forró víz simán kilágyíthatja.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1379 Dátum: 2013. Április 13. - 15:01:04 »
Pont tegnap beszéltem erről (is) Bernschütz Laci bácsival. Ő is azt mondta, hogy nem szabad. Olyan feszültségek keletkeznek a forró víz hatására, hogy komoly károsodást okozhatnak az élnél. Elhittem neki.  ;)

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici