Sziasztok!
Én is új vagyok a pengések között
Az egész elhajlás ott kezdődött kb. 2 hete, hogy egy 4000 dolláros Mick Strider borotváról szóló pamacs és penge cikk volt az indexen...
Már régóta gondolkodtam azon, hogy a mach-féle borotválkozást le kellene váltani valami olyan megoldásra, ami jobban kíméli a közepesen erős, szerintem viszonylag gyorsan növő szőrrel borított és ehhez még érzékenységgel is megáldott arcbőrömet. Először csak más kozmetikumra gondoltam és ezért kezdtem el olvasgatni a pamacs és penge blogot, ahonnan eljutottam erre a fórumra, innen viszont ahogy látom nincs megállás...
Egy próbát megér ez a vircsaft, gondoltam
úgyhogy a röpke két hét alatt jó pár bejegyzést elolvastam a p és p blogon és itt a fórumon is, bekerült a tükrös szekrénybe egy Lord L6 a hozzá járó és kiegészítésként vásárolt 3 féle penge, egy proraso pre krém (beszerezve a douglas-ből, ennek az ára fájt...), egy wilkinson borotvaszappan és egy hjm pamacs. A Proraso-t leszámítva kb. annyit költöttem mindenre, mintha vettem volna egy 4db-os készletet a mach3-ba... (persze ezzel csak magamat is nyugtatom, hogy lám milyen visszafogott vagyok és megfontoltan költekezem
).
A szüzességünket egyszerre veszítettük el az L6-al és igen jó élmény volt, az arcbőrömnek mindenképp
Felfedeztem a borotválkozásnak egy új dimenzióját és "sajnos" azt hiszem, hogy innen nincs megállás, elkaptam a fílinget és a mindennapi rutin hipp-hopp borotválkozás avanzsált egy kellemes rituálévá pre-krémezéssel, pamacsolással, nyugodt húzásokkal és egy nyugtató after lezárással
Lelkem mélyén azért remélem, hogy a költségek tekintetében maradok közepesen visszafogott, de tulajdonképp nem érdekel
A barátnőm is már belenyugvóan nyugtázta, hogy az a minimális normalitás is eltűnt az ő szerelméből, ami még azelőtt lakozott benne, mielőtt elkezdett volna maga előtt motyogva borotválkozáshoz való kozmetikumokat válogatni több boltban, vagy mielőtt borotválkozásról szóló blogokat és fórumokat olvasgatott volna...
Ha tudná, hogy most már írok is, tán hívná is az anyukáját, hogy meg van-e még a helye a családi házban, mert visszamenne...
Jelenleg ott tartok, hogy tegnap megvásároltam cbandi éltárstól (ezt az éltárs megnevezést is elsütöttem barátnőmnek, kerekedett is a szeme
) a proraso szappant és a krémet is, sőt, miután beszélgettünk egy jót, kaptam tőle próbára egy Black Beauty-t (ezt nem említem otthon a félreértések miatt
), amit hamarosan letesztelek egy valamilyen lord pengével. Ezúton is köszönöm a tanácsokat, a szappant, a krémet és a fekete szépséget cbandi!
Röviden ennyi, hosszabban is tudnám, de már ebből is láthatjátok, hogy vallást váltottam
. Ha ezek után nem leszek kitiltva a fórumról a "rövidke" hozzászólás miatt, akkor majd beszámolok a black beauty-val átélt élményekről is, amint kipróbáltam
Attila