Üdv a fórumon!
Közvetetten, de hozzájárultam a kezdő szetthez. Asszem enyém volt az a Proraso szappan.
Akkor neked is köszi
A Proraso szappannak amúgy jobb a habja, mint a Wilkinson-nak és könnyebb habosítani az első próba alapján. A krémet még nem próbáltam, de bízok abban is.
...barátnőmnek, kerekedett is a szeme
Akkor hogy fog, amikor egyik reggel gyanútlanul kinyijta a tükrös szekrényt, és meglátja hogy a régi esetleg tenyérnyi hellyel ellentétben már több polcot is elfoglalsz.
Üdv. a fórumon éltárs
Szerencsére külön ajtós a szekrény, így ebből nem lesz gond, bár az én helyem kezd szűkös lenni
Mondjuk arra már felfigyelt, hogy kicsit több időt töltök a fürdőben, mint eddig
Igaz, egy Nő fürdőben eltöltött idejét egy férfi nem tudja űberelni (legalábbis én nem) és remélem ez így is marad
...barátnőmnek, kerekedett is a szeme
Akkor hogy fog, amikor egyik reggel gyanútlanul kinyijta a tükrös szekrényt, és meglátja hogy a régi esetleg tenyérnyi hellyel ellentétben már több polcot is elfoglalsz.
Üdv. a fórumon éltárs
Az új illatok bejövősek, a reggeli kv hétvégén eddig is befigyelt neki, hét közben viszont ő kel korábban, ezért akkor ő nyomja meg a kávéfőző gombját
Hogy hova vezet a spórolás?
Egy részlet a mindennapos készletről:
http://kepfeltoltes.hu/140409/1397056665431_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jéééééézus
Igen, ismerve a parfümökhöz való vonzódásom, egy hasonló gyűjteménytől egy kicsit tartok én is, bár (a jelenlegi álláspontom szerint) ilyen messzire nem mennék el