Sziasztok Tisztelt fórum tagok!
Jelentem engem is sikerült megmérgeznetek, de a jó hírem az,hogy nagyon sok jó ötletet,tanácsot is merítettem eme baráti hangulatú fórumból! Kb 1-1,5 éve találtam erre a fórumra,s mi vezetett idáig? Tizenpár éves Gillette sensor -os és palackos habos borotválkozásomat már egyre több nyűgnek éreztem mert a hab v. zselé után ragadt a képem vagy valami hasonló érzés maradt ami zavart. A Patronok a sensorba egyre drágábbak és hát mondanom sem kell az eredmény,élmény nem volt mindig felemelő! Kb fél éve (a fórum hatására ) elkezdtem a ,,begyűjtést" Hjm borz pamacs 2.000 pénz, figaró krém, EJ szantál szappan és egy 370forintos
műanyag nyelű Lord DE aztán óvatos próba. Eleinte nyúzás,ezernyi pont vérzés, kipattogzás, lángoló bőr és az ezekkel járó idegösszeomlásom,hogy minek akartam én változtatni?! Aztán szép lassan finomodott minden és jelenlegi felszerelésem: EJ szantál szappan, Hjm Aloe vera szappan, EJ 89 Vas, Zöld astra penge? Derby penge és útban van Feather, Kék Personna! Utóbbi 2 típusért Hála és köszönet: SicTransit-nak