Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 632433 alkalommal)

Nem elérhető Black

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #2160 Dátum: 2014. Június 16. - 07:29:03 »
Üdvözlet az újaknak!  :sör:
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #2161 Dátum: 2014. Június 16. - 08:29:07 »
Üdv a fórumon!

Élezés, fenés ügyben írj privátot Salmo-nak vagy jenessanyi-nak. Ők a mágusok.
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Carius

• Új tag
  • *
« Válasz #2162 Dátum: 2014. Június 16. - 10:26:58 »
Szép sorjában előjönnek a kérdések is. :) Nem régóta borotválkozom, 20 évesen. Csak ilyen gillette volt, ezzel csináltam mindig (elnézést nem reklám akar lenni, nem találtam máshol képet)
http://antik.vatera.hu/haztartasi_etkezesi_kellekek/pipere_kellekek/regi_retro_gillette_borotva_angol_kek_1919743511.html

Beszereztem egy Dovo borotvakést, azthiszem attól már többet várhatok mint a saját gyártmányú késemtől. Szerencsém van, mert a közelemben egy idős műköszörűs ért a késekhez, minden nap késsel borotválkozik és kipróbálta az enyémet. Működött!  :boldog: Ha rájövök hogy kell képet ide feltölteni, a megfelelő topicba teszek róla fotót. :D

Nem elérhető CityLife

• Törzstag
« Válasz #2163 Dátum: 2014. Június 16. - 10:51:29 »
Üdv az újaknak! Én is így voltam vele, hogy nyűg volt borotválkozni az eldobhatókkal, meg a fusionnel, mostmár inkább szertartás! :D

Nem elérhető Vladimir

• Új tag
  • *
« Válasz #2164 Dátum: 2014. Június 18. - 07:05:55 »
Sziasztok!

kb. 16 év szenvedés, állandó irritáció, szőrbenövés után végre én is élvezem a minden másnapi borotválást!  :2thumbup:
Mint minden fiatal, "tudatlan" csikó, én is azt hittem, hogy minél több penge, annál alaposabb, irritáció mentes eredmény....
Jöttek szépen sorban, eldobós 1-, 2 pengés Gillette, Wilkinson, mach3, fusion, majd kb. 2 hónapja tettem szert egy 15c-re...
Eleinte (az első 3-4 alkalom) nem ment könnyen a dolog, jó néhány pontvérzésen és 1-1 nagyobb vágáson kívül a nyaki részen, semmi eget rengető dolog.
Ami a lényeg, hogy amint ráéreztem a szögekre, a hab állagára és a nyomás mértékére, egy alapos, mindenféle sérüléstől mentes eredmény fogadott! :boldog: jaaa, és az előkészítés.... nálam a jó minőségű olivaolaj+illóolaj kombó szuperul működik!

Tényleg, csak hálával tartozunk Nektek srácok, akik megosztjátok tapasztalataitokat, tudásotokat.

DE forever! ;-)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #2165 Dátum: 2014. Június 18. - 07:53:45 »
Üdv!

Bár mi a hálát a szőllő levével szeretjük mérni!  :bor: :borz2: :fetreng:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető CityLife

• Törzstag
« Válasz #2166 Dátum: 2014. Június 18. - 09:06:42 »
Üdvözlet! :sör:

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #2167 Dátum: 2014. Június 18. - 20:59:12 »
Üdv. Vladimir!

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2168 Dátum: 2014. Június 18. - 21:05:50 »
 :hat: aloha!
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #2169 Dátum: 2014. Június 19. - 18:00:07 »
Üdvözlet az újaknak!  :sör:  :hat:
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #2170 Dátum: 2014. Június 24. - 21:31:28 »
Üdv. Vladimir!

Az oroszok már a spájzban vannak. :crazy:

Nem elérhető EJ89

• Új tag
  • *
« Válasz #2171 Dátum: 2014. Július 16. - 11:56:42 »
Sziasztok,

bár a Jagger topicba írtam már,de ide is megteszem. Nagyjából 10 éven keresztül borotválkoztam Mach3-mal, őszintén szólva mindig is utáltam borotválkozni és a bőröm sem volt oda az egész procedúráért, aztán vettem egy EJ ED89-es alkalmatosságot, Wilkinson szappant, pamacsot, mely készlet azóta Figaró arcvízzel és Barbon borotvakrémmel meg egy tálkával is bővült. Igaz, eddig csak egyszer volt alkalmam kipróbálni a szerkezetet,de már most el vagyok varázsolva. Szeretem a szertartást, azt, hogy mindennek meg kell adni a módját és nem is esik nehezemre (másik hobbim a pipázás, ami szintén nem a rohanásról szól), arról nem is beszélve, hogy mennyivel nagyobb élmény egy ilyen rozsdamentes acélszerkezet, mint azok a drága, műanyag kacatok. Közeli céljaim közé tartozik a Derby mellett más márkájú penge kipróbálása, bár egyenlőre (azért nagy tapasztalatom, mint említettem volt nincsen) semmi bajom nincs a jelenlegi pengével sem.

Valamint szeretném megköszönni,hogy ez a fórum létezik, nélküle az elindulás is végtelenül nehéz  lett volna. :bor:

Nem elérhető CityLife

• Törzstag
« Válasz #2172 Dátum: 2014. Július 16. - 13:18:15 »
Üdvözlet! Amiben tudunk, segítünk! :)

Nem elérhető EJ89

• Új tag
  • *
« Válasz #2173 Dátum: 2014. Július 16. - 13:27:24 »
Üdvözlet! Amiben tudunk, segítünk! :)

Gyorsan kérdezek is :) Mitől függ, hogy valaki milyen gyakran borotválkozik? Tudom, hülye kérdés és értelemszerű,hogy a legfontosabb tényező a szőrnövekedés - bár én kb. óránként megborotválkoznék meg pamaccsal haboznám a pofám annyira élvezem (még)  :futyul: - de például lehet ilyen tényező az ember arcbőre is? /pl. érzékenyebb bőrűek ritkábban borotválkoznak stb.? :borotva: / Köszönöm.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #2174 Dátum: 2014. Július 16. - 13:30:41 »
Akkor borotválkozz, amikor neked és/vagy a környezetednek igénye van rá. Ehhez még vedd hozzá azt is, hogy mennyire bírja az arcbőröd, és akkor már kb. jó is.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici