Üdvözlet!
Nos, hol is kezdjem...nem volt idáig semmi tapasztalatom a DE borotvák terén, csupán olvasgattam róluk, videók, meg egyebek...Szóval csak ábrándozás. Pár évnyi Mach 3 Sensitive borotválkozás után töprengeni kezdtem, hogy mennyit költök borotvafejekre, mikor a DE borotvába csak pengéket kellene venni töredéke áron. Úgyhogy fogtam magam, elhatároztam, hogy veszek egy EJ borotvát, amivel elsajátítom a biztonsági borotválkozás csínját bínját. Neroli-ból rendeltem egy Edwin Jagger DE 89 Barley borotvát, hozzá pedig egy Aloe szappant, továbbá egy hjm pamacsot, pengéket. Először Derby pengével (kaszaboltam) borotválkoztam kisebb nagyobb sikerrel-pontvérzés a nyakamon, állkapcsom hajlatába belenyestem.. Tegnap pedig egy kék Astra volt a terítéken, mit ne mondjak, második borotválkozásom volt az Astrával és baba arc lett az eredmény, minimális bőrpír.
Azt kell mondjam, nem bántam meg, hogy bele kezdtem. Így már nem úgy állok neki a borotválkozásnak, hogy: "Nemááár, megint.." , hanem minden borotválkozással újabb tapasztalatokra teszek szert, fejlesztem a technikám, próbálgatom a pengéket, utána olvasok és nézek a dolgoknak, ki mivel tolja, mik a tapasztalatok. De mindenkinek más és más válik be, ez bizony egyéni.
Nos, ez az én történetem.
Üdv mindenkinek!